Vércukormérők

borka

Őstag
A civil Fórumon a MÉRY is előrukkolt egy újabb kütyüvel ,mely kicsit hasonlít a ONETOUCH-ra.
Remélem, hogy M Péter hamarosan felteszi ide is. Sajnos, még a honlapjukon sem szerepel a Méry ULTRA.
 

csehbe1

Új tag
Az alábbi választ kaptam, és 2 nap múlva postán megkaptam a készüléket. Köszönet érte, nagyon gyors és pontos.

Örömmel vettük érdeklődését a OneTouch Mini Select vércukormérő iránt. Valóban Magyarországon az inzulinos cukorbetegek ingyenesen juthatnak hozzá a készülékhez, mint MACOSZ (Magyarországi Cukorbetegek Országos Szövetsége).
A készülékhez 2 féle képen lehet hozzájutni:
· ahova jár cukorbeteg gondozó, ott ingyenesen megkaphatja - és ott rögtön a szakorvosi javaslatot is kérheti a tesztcsík felíráshoz
· vagy jelezze igényét a 06 80 019 653-ingyenesen hívható ügyfélszolgálatunkon.

Fontos információ még, hogy 50 darabos tesztcsík teljes ára 2706 Ft, támogatott ára 541 Ft és rajta van közgyógy támogatott listán is.

Ha további kérdése van keressen az alábbi elérhetőségeken!
Üdvözlettel:


Szitás Lujza
Diabetes üzletág vezető
 
Köszi a telefonszámot, One Touch mérőmet még 11 000 Ft-ért vettem, anno. Felhívom a céget, tartaléknak jó lesz, úgyse volt még 2 egyforma mérőm, most a másik plusz mérőm az Optium (szeretem, csak drága a csík hozzá).
 

tímeácska

Őstag
Még egy fontos információ azoknak, akik OneTouch Select Mini cukormérőt használnak (továbbiakban csak OT Mini :) ), illetve, esetleg még csak gondolkoznak azon, hogy használnák: elérhető már a Mini letöltőkábele, szintén ingyenesen, a 06-80/019-653-as ingyenes zöld számon lehet megrendelni! ;) Sőt, van pirosas-rózsaszínes kockás tok a mérőhöz (majd rakok fel róla képet), lányoknak csúcs szuper szerintem! A tok is ingyenesen kérhető a Minihez! :)
 

Szeleszte

Új tag
sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. 32 éves vagyok eddig PCOS-em és inzulinrezisztenciám volt. Sokat vártunk a kis pocaklakónkra, de sikerült és jelenleg 25 hetes kismama vagyok. A 24 hetes cukorterhelésem eredménye: 0 perces: 4,2, 120 perces: 10,1 azonnal rányomták a papíromra, hogy terhességi cukorbetegség és otthoni cukormérést javasoltak. Kaptam öcsémtől két éve egy Méry TD 4252 készüléket, amit most elővettem kicseréltük párommal az elemet vettünk hozzá új csíkot majd elvittem a belgyógyászhoz. Az én készülékem 5,5 az ő D cont készülékük 6,8-at mutatott, azt mondták megbízhatatlan a kütyüm. Lementem a patikába ott az enyém 4,2-öt a patikus Accu chekje: 5,3-at mutatott. Felhívtam a gyártót, aki azt mondta, hogy ne hasonlítgassam össze más mérőkkel csak vénás vérrel, amire most nincs lehetőség mert a körzeti nem adhat beutalót, mert kismama vagyok..... Közben baj volt a szúrókájával is, mert az aszisztenső 3 szor a patikus meg feladta és a saját szúrójukkal bökött meg. Főnököm szerint félek tőle, de párom is nyolcszor bökött csak karcolt meg maszatolta a vért. Vettünk egy új Accu chek bököt potom 4600 ft-ért, ez már szépen szúr. Folytatódott a problémám tegnap este vacsi után másfél órával 1,5 öt, ma reggel kaja után másfél órával 1,4-et mutatott.... Az 50 darab tesztcsík 2700 ft, az új elem: 600 ft, az új szúróka: 4600 ft volt. 8 rugó után már nincs pénzünk egy másik készülékre és egy új doboz tesztcsíkra. Amúgy meg SOS- lenne a történet, mert két hétig napi ötször kéne ellenőrizni a dolgokat, ettől függ hogy inzulinra fognak e- szóval van bőven tétje. Amúgy meg felháborítónak tartom a gyártó hozzáállást, mert van rajta még 4 év garancia ha én most felpostázom, akkor meg mi a fenével mérek? Más is tapasztalt már ilyet ezzel a készülékkel?
 

poe

Őstag
Igen, én is használtam pár hónapig Méryt (kétfélét párhuzamosan). A HgA1c-m alapján lett gyanús, hogy alámér. Azóta lecseréltem, tartaléknak használom csak.Az Accu Chek szerintem jó, csak ahhoz meg drága a tesztcsík.
 

Szeleszte

Új tag
Az Accu Cheknek csak az újjbegyszúróját vettem meg ég és föld a különbség a két bökő között. A készülékre nem volt pénzem és tényleg egy 50 darabos csík 4 eft körül mozog. Még így is, hogy a Méry csíkja 2700 ft, egy hónap alatt elkölthetek 9 eft-ot a csíkra.
 

Szeleszte

Új tag
Sajnos most tényleg nincs keretünk egy másik cukormérőre...ráadásul mivel terhességi cukorbetegségről van szó, így nekem nem támogatnak semmit, se készüléket, se csíkot.
 

Butsushin

Új tag
sziasztok,

AC active-ot használok nagyon régóta de a támogatott mennyiség nyilván nem elég + meg is untam (ha van ilyen) így váltanék / vennék új cukormérőt. ha már új akkor olyat keresnék aminek a tesztcsíkja nem támogatott áron nem elképesztően nevetségesen rablás fényes nappal szinten drága, hanem csak egyszerűen nevetségesen drága..... én online tkp 3 árat találtam: 2.700 (one touch és (baga)méry) 4000 (accu chek) és 5000 bayer. ezek közül - és mivel itt a fórumon is többen javasoltátok - a OT minit szemeltem ki, de például szentendrén egyik gyógszertárban sem tartják....

szóval: aki ezt hasznájla tud-e segíteni (ad-e még a cég pld) vagy van-e más kedvenc, sikerült-e az Accu chek nano vásárlás/beszerzés pld? használ-e valaki Bayer contour next-et pld.... meg ilyenek

üdv
-b-
 
Oldal tetejére