Zsu77
Új tag
Vagy nem is tudom inkább nem.(Nem választanék senkit.)Csak megnéztem a csúnya bácsinénit.)
:lol:Ez nagyon ari!:lol:
Vagy nem is tudom inkább nem.(Nem választanék senkit.)Csak megnéztem a csúnya bácsinénit.)
Először vállba aztán combba így jó lesz Teki!
Most már a párom is nagyon kiváncsi milyen az a forgatós ütős!(Pedig ő ritkán kiváncsi.)Ha nagyon jó levédetjük és ráállunk a gyártásra és a tesztcsíkgyártás mellett lesz egy kis plusz bevétel.Mondhatjuk azt is hogy minden réteget kiszolgálunk nincs diszkrimináció,meg valamivel tesztelni kell a csíkokat!Ja és a gyerekere gondolván lesz palacsinta is!Hát megmondom öszintén már nagyon várom és addig edzem a nevető izmaimat mert muszáj lesz!
Akkor eddzed azokat a nevető izmokat, mert a forgatott bükki víz után izomlázas lesz ha nem gyúrsz rá kellőképpen (vazze).Hát megmondom öszintén már nagyon várom és addig edzem a nevető izmaimat mert muszáj lesz!
Ez én is kinyomtatnám a főnökömnek, ma megkérdezte az eperre, hogy mi ez. (eper turmix készült)![]()
Kedves Meli,vígasztalásul küdöm.Mozgasd meg vele a nevető izmaidat. A fönöködnek pedig nyomtasd ki, ha tudod.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:![]()
Nem akarod a netes nyomtatványon? Sokkal egyszerűbb, és azt is be lehet küldeni borítékban.
A kolléganőm ki akarta nyomtatni, és valami bibit talált, regisztrálni kell vagy mi fene. Ill azt mondta, hogy akkor a neten kell bevallni is.Nem akarod a netes nyomtatványon? Sokkal egyszerűbb, és azt is be lehet küldeni borítékban.
Növényke-Nővérke, köszi, hogy sorba álltál helyettem. Hát látod, velem nem unalmas az életed. Bezzeg amíg nem voltam, hideg téli estéken kukoricát morzsolgattál unalmadban.
Ja igen, erről olvastam a tájékoztatóban. Ő megcsinálja, én javítom ha szükséges, ő ellenőriz, és ha nem oké, akkor én vagyok a hunyó, mert nem javítottam ki. Az az érdekes, hogy az ellenőrzéskor már tudja? a kitöltéskor pedig nem?Én mindig ezt küldöm be a borítékban. Az övékfélét nem szabad választani, zseniális uis: mindenért Te felelsz, hiába ő szúrja el (esetleg), az akkor is a Te hibád, mert nem vetted észre!
Viszlek kocsmába, meg pizzériába. De piaci kóbászolni te viszel!!!!Hja...Bezzeg...De mosmá!!!Mosmá!
Viszlek kocsmába, meg pizzériába. De piaci kóbászolni te viszel!!!!![]()
Hát ez kéttényezős dolog. Ott van a taxis, aki lehet, hogy már gurult, bekapcsolta a taxamétert, vagyis azt már neki le kell könyvelnie. Szerintem egy kajáldában sem fognak barátságos mosolyt ereszteni feléd, legfeljebb udvarias mosolyt.Na,ki mit tud erről...?
Ma rendeltem taxit,de közben jött egy ismerős és aszonta elvisz.Erre felhívtam őket,hogy mégsem kéne az autó.Hát erre neki állt replikázni,hogy de én várjam meg!Én nem igazán értem,hogy miért is kéne,mikor egy kajáldából is elmehetek a rendelés után,amíg azt nem szervírozták,úgyhogy csak annyit mondtam,hogy "nagyon szívesen,hogy szóltam!"És leraktam.De most akkor hogy is van ez?Nem mondhatok le egy szolgáltatást,és akár nem fordulhatok egy másikhoz,mert az pl.olcsóbb?(jelen esetben tök ingyenes,mivel ismerős)
Hát ez kéttényezős dolog. Ott van a taxis, aki lehet, hogy már gurult, bekapcsolta a taxamétert, vagyis azt már neki le kell könyvelnie. Szerintem egy kajáldában sem fognak barátságos mosolyt ereszteni feléd, legfeljebb udvarias mosolyt.
Két napja a Sparban vásároltam...Ja, és ez nem is annyira a dühöngőbe való, de most ide illett.