Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

pusimelu

Őstag
Először vállba aztán combba így jó lesz Teki!
Most már a párom is nagyon kiváncsi milyen az a forgatós ütős!(Pedig ő ritkán kiváncsi.)Ha nagyon jó levédetjük és ráállunk a gyártásra és a tesztcsíkgyártás mellett lesz egy kis plusz bevétel.Mondhatjuk azt is hogy minden réteget kiszolgálunk nincs diszkrimináció,meg valamivel tesztelni kell a csíkokat!Ja és a gyerekere gondolván lesz palacsinta is!Hát megmondom öszintén már nagyon várom és addig edzem a nevető izmaimat mert muszáj lesz!

borka

Őstag
Először vállba aztán combba így jó lesz Teki!
Most már a párom is nagyon kiváncsi milyen az a forgatós ütős!(Pedig ő ritkán kiváncsi.)Ha nagyon jó levédetjük és ráállunk a gyártásra és a tesztcsíkgyártás mellett lesz egy kis plusz bevétel.Mondhatjuk azt is hogy minden réteget kiszolgálunk nincs diszkrimináció,meg valamivel tesztelni kell a csíkokat!Ja és a gyerekere gondolván lesz palacsinta is!Hát megmondom öszintén már nagyon várom és addig edzem a nevető izmaimat mert muszáj lesz!

Kedves Meli,vígasztalásul küdöm.Mozgasd meg vele a nevető izmaidat. A fönöködnek pedig nyomtasd ki, ha tudod.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::p

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hát megmondom öszintén már nagyon várom és addig edzem a nevető izmaimat mert muszáj lesz!
Akkor eddzed azokat a nevető izmokat, mert a forgatott bükki víz után izomlázas lesz ha nem gyúrsz rá kellőképpen (vazze).
Na most aztán senki fel ne világosítsa Papucskát és Papucs Férjet a forgatott vízről, válaszul a kis sárgáért elszenvedett idegszakadásért.

vighkata

Kedves Meli,vígasztalásul küdöm.Mozgasd meg vele a nevető izmaidat. A fönöködnek pedig nyomtasd ki, ha tudod.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::p
Ez én is kinyomtatnám a főnökömnek, ma megkérdezte az eperre, hogy mi ez. (eper turmix készült)

Zsu77

Új tag
Idefigyu Kata!Bementem ahhoz a nagy apehhoz.Aztán az első kérdésnél fönnakadtam.Idézem a párbeszédet!
"-jó napot!Adóegységcsomagot szeretnék.
-Tavaly önadózó volt?
-:shock: nem nekem kell.
-akkor jöjjön be az illető.Ő vállalkozó,vagy mi?
-nem.vasműs.
-akkor annak meg minek?a vasmű megcsinálja a dolgozóinak.
-mit tudom én.lehet volt külön munkája.
-a vasmű akkor is megcsinálja a dolgozóinak.de akkor jöjjön be az illető március közepén.
-akkor is jó?
-akkor is.májusig kell megcsinálni."

Egy szó,mint száz: a nagyon apehnél nem lehet csak úgy adóegységcsomagot kapni!

vighkata

Nem akarod a netes nyomtatványon? Sokkal egyszerűbb, és azt is be lehet küldeni borítékban.
A kolléganőm ki akarta nyomtatni, és valami bibit talált, regisztrálni kell vagy mi fene. Ill azt mondta, hogy akkor a neten kell bevallni is.

Egyébként a fiamnak kell, tavaly dolgozott diák munkán 1 hónapot. Kapott ugyan az APEH-től csomagot, de abban csak az az új adatlap van, amit kitöltesz, és visszaküldöd, ők pedig elkészítik a bevallást. Hát 3 számot már csak be tudok én is írni, nem akartam visszaküldeni. De ha ilyen gyökerek, akkor a Deni aláírja, én pedig már postázom is, csinálják meg, ha annyira akarják.

Nekünk tényleg megcsinálja a vasgyár, én nem bíbelődöm vele.

Megpróbálom én is letölteni a honlapról, hátha a kolléganőm adott rossz infot.

Növényke-Nővérke, köszi, hogy sorba álltál helyettem. Hát látod, velem nem unalmas az életed. Bezzeg amíg nem voltam, hideg téli estéken kukoricát morzsolgattál unalmadban.

gabibaba

Aktív tag
Én mindig ezt küldöm be a borítékban. Az övékfélét nem szabad választani, zseniális uis: mindenért Te felelsz, hiába ő szúrja el (esetleg), az akkor is a Te hibád, mert nem vetted észre!

vighkata

Na ez príma! Felmentem az APEH oldalára, és gondoltam letöltöm az adatlapot. Meg is találtam, de valamilyen telepítést kér. Hát gondoltam ez nem akadály, hát telepítek, ráokézok, de semmi, ill feljön egy ablak, hogy miért nem sikerül a telepítés. Csak egy tippem van, a vasgyár tűzfallal véd az ilyen telepítések ellen. Na de hogy APEH-os adatlapot ne tudjak tudjak elérni? Minek az elektronikusság, ha nem lehet egyszerűen letöltenia dolgokat, megnyitok egy Word-öt, és kinyomtatom. Miért kell bármit is telepíteni? A legtöbb cégnél le vannak tiltva a telepítések, nálunk ellenőriznek is, hogy nincs-e a gépemen olyan, ami nem a munkámhoz kell. Ezt annak idején alá is íratták velünk, hogy nem tárolunk a gépen oda nem való cuccot.
Na, egy kicsit dühöngtem, de már jobb.

vighkata

Én mindig ezt küldöm be a borítékban. Az övékfélét nem szabad választani, zseniális uis: mindenért Te felelsz, hiába ő szúrja el (esetleg), az akkor is a Te hibád, mert nem vetted észre!
Ja igen, erről olvastam a tájékoztatóban. Ő megcsinálja, én javítom ha szükséges, ő ellenőriz, és ha nem oké, akkor én vagyok a hunyó, mert nem javítottam ki. Az az érdekes, hogy az ellenőrzéskor már tudja? a kitöltéskor pedig nem?
Az szív, aki ügyetlenebb, öreg, vagy csak megbízik bennük, és örül a kezdeményezésnek, mert eddig se tudta megcsinálni, fizetett érte. Egyik kolléganőm ebből pótolja ki átlag(?)fizetését.

Zsu77

Új tag
Na,ki mit tud erről...?
Ma rendeltem taxit,de közben jött egy ismerős és aszonta elvisz.Erre felhívtam őket,hogy mégsem kéne az autó.Hát erre neki állt replikázni,hogy de én várjam meg!Én nem igazán értem,hogy miért is kéne,mikor egy kajáldából is elmehetek a rendelés után,amíg azt nem szervírozták,úgyhogy csak annyit mondtam,hogy "nagyon szívesen,hogy szóltam!"És leraktam.De most akkor hogy is van ez?Nem mondhatok le egy szolgáltatást,és akár nem fordulhatok egy másikhoz,mert az pl.olcsóbb?(jelen esetben tök ingyenes,mivel ismerős)

vighkata

Na,ki mit tud erről...?
Ma rendeltem taxit,de közben jött egy ismerős és aszonta elvisz.Erre felhívtam őket,hogy mégsem kéne az autó.Hát erre neki állt replikázni,hogy de én várjam meg!Én nem igazán értem,hogy miért is kéne,mikor egy kajáldából is elmehetek a rendelés után,amíg azt nem szervírozták,úgyhogy csak annyit mondtam,hogy "nagyon szívesen,hogy szóltam!"És leraktam.De most akkor hogy is van ez?Nem mondhatok le egy szolgáltatást,és akár nem fordulhatok egy másikhoz,mert az pl.olcsóbb?(jelen esetben tök ingyenes,mivel ismerős)
Hát ez kéttényezős dolog. Ott van a taxis, aki lehet, hogy már gurult, bekapcsolta a taxamétert, vagyis azt már neki le kell könyvelnie. Szerintem egy kajáldában sem fognak barátságos mosolyt ereszteni feléd, legfeljebb udvarias mosolyt.

vighkata

Két napja a Sparban vásároltam, és bónnal szerettem volna fizetni 6 db-bal. A pénztáros 4-et már le is igazolt a hátulján, amikor nem találta megfelelőnek. UV fény alá rakta, és ezek után sem volt benne biztos, hogy nem hamisítvány-e. Hívta a vezetőt, és nézegették ketten, a vezető telefonált a központba, stb. Közben, hogy a sort ne tartsuk fent, kifizettem kp-val a szajrét, és tovább rendezgettük a dolgot.
Kínos volt, de csak azért, mert a pénztár sorban mindenki figyelte az "akciót".
A pénztáros, és a vezető mér jó előre elnézést kért, hogy ezt teszik, de a bón gyanús, és nekik kötelességük tisztázni a helyzetet, mert ha a bón hamis, akkor az a pénztáros sara.
A kínos szitu ellenére én nyugodt voltam, mert tudtam, hogy a bón cégtől van, nem lehet hamis, de én is vártam, hogy a telefonos visszaigazolással tisztázzák a valódiságot. A fény felé a vízjelet, és UV lámpa alatt pedig az egyéb biztosnági jelet újra megnéztük. A bón az egyeztetések során valódinak minősült, és addig, de aztután végképp nem győztek elnézést kérni az incidesért. Már majdnem én éreztem magam kellemetlenül, annyiszor kértek elnézést, pedig én addig is mondtam, hogy nincs semmi probléma, tudom, hogy a munkájukat végzik, és ha valami gyanús, azt ellenőrizniük kell.
A 6 db bónból 2-t visszakaptam, 4-et, amit már leigazolt a pénztáros, azt pedig pénzben kifizette.
És akkor még mindig kaptam egy elnézés kérést a pénztárostól is meg a vezetőtől is. Ekkor már viccesen csak annyit mondtam, hogy az jobban bosszant, hogy nem kaptam fagyasztott gyalult tököt.

Ui (ahogy Laci szokta): A helyzet kinossága ellnére nagyon is helyeslem, hogy szigorúan ellenőriznek, nehogy má a csalók, hamisítók itt is előnyben legyenek. És ezt utólag már nem lehet ellnőrizni, ill, lehet, de a csalónak bottal üthetik a nyomát, a pénztáros meg fizethet.

Ja, és ez nem is annyira a dühöngőbe való, de most ide illett.

Zsu77

Új tag
Hát ez kéttényezős dolog. Ott van a taxis, aki lehet, hogy már gurult, bekapcsolta a taxamétert, vagyis azt már neki le kell könyvelnie. Szerintem egy kajáldában sem fognak barátságos mosolyt ereszteni feléd, legfeljebb udvarias mosolyt.

Hát én nem hiszem,hogy bármit bekapcsolna nélkülem,nem?A másik,hogy a jómúltkorán ugyanígy jártam egy másik taxis társasággal.Akkor itthonról akartam elmenni,de közben jött egy ismerős és azt mondta,hogy elvisz.Fölhívtam őket és szépen megköszönték,hogy szóltam.Szóval,akkor most mi?

Zsu77

Új tag
Két napja a Sparban vásároltam...Ja, és ez nem is annyira a dühöngőbe való, de most ide illett.

Ez is kéttényezős.Mert most te épp nem rohantál sehova...de lehet,hogy más rohanna,épp csak beugorni volt ideje,és akkor feltartják...
A másik,hogy valószínű,hogy az utóbbi időben elharapózhatott a hamisítás és könnyen lehet,hogy ez a pénztáros egy nagyobb összeggel már megjárta és most elég stresszes szegény.
A haramadik: miért is neki kell kifizetni más sarát?Ez akárhogy nézzük is,nem fair.Szerintem.

Oldal tetejére