vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Akkor a magas cuki nem lehet a bubisodás miatt. Légteleníteni csak a nagy bubiknál kell, a kicsik rá tapadnak a műanyag patron falára, és nem jutnak be a csőbe.Igen, kivesszük a hűtőből. 1 patron elől van mindig. A légtelenítéssel sincs bajom. Ezért nem értem. :-(
Én többször átnézem egy nap szerencsére, ezért rögtön észreveszem ha bubis. És zavar, mert ahogy írod egy csomót légtelenítek olyankor. Szóval macerás. Én megcsinálom, de mi lesz pl. az oviban, vagy ha nem mi vagyunk vele.
A pumpa trénerrel kellene beszélni, hogy gyerkőcösöknél mennyire szokott előfordulni, hogy megemelkedik a cuki, és azt is gyakorlatban meg tudná mutatni, hogy a bólust hogyan tudjátok megnyújtani. Nem vagyok biztos benne, de talán ti még nem próbáltátok megnyújtani a bólust, ha igen, akkor bocsi. Akkor pedig igenis a kórházban a doki, vagy a kezelőorvosa nézze át újra az adagokat, hogy van-e szükség terápia módosítsára. Könnyen lehet, hogy kell változtatni, hiszen Gergő szervezete már hozzászokott, hogy folyamatosan kapja a bázist, és ahhoz kell igazítani a napi összinzulint.
Nálam ugye az a baj, hogy egy pici gyerkőc napi adagjához, és elosztásához nem értek annyira, hogy nyugodtam merjek bármilyen változtatást javasolni.