Ujjszúró

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Azt hiszem én hamarosan végiggondolom a külhonban lévők listáját, hogy tudnék-e valakivel hozatni/küldetni Multiclix-et. A hazaira már nem várok, csak tologatják a hónapokat. :(:dr_31::rohog:

sünike

Új tag
Azt hiszem én hamarosan végiggondolom a külhonban lévők listáját, hogy tudnék-e valakivel hozatni/küldetni Multiclix-et. A hazaira már nem várok, csak tologatják a hónapokat. :(:dr_31::rohog:

Sajnos Hangyusznak nem igen van(ik) külhonban ismerőse...:(
Tehát türelmesen vár-vár-vár a hazai bököre!:dr_31:

vighkata

Kíváncsi leszek, mennyi lesz itthon a Multiclix ára. Bécsben 34,75 Euro lett volna.
Az nagyon húzós, nem valami magán patika volt?

Nekem most veszik német honban, de mondtam, ha átszámítva fölötte van az 5 rugónak, akkor hagyják a fenébe. Pedig kikötés volt, hogy kék, vagy kék-fehér legyen.

Röhej, hogy Molli Dániában cukormérővel együtt vette átszámítva 2 ezerért.

Azt pedig még itt nem is mertem írni, hogy a neten barangolva ráakadtam AC Go vc mérőkre, és azok dobozában Multiclix van. :rolleyes: http://www.roche.com/de/products/product-details.htm?type=product&id=6

Persze nem mindegyikben. Naná, hogy hozzánk nem azokat hozták be, de ahogy a tokot elnézem a Go-ban mindig elakad a Softclix. Talán azért, mert a Multiclix való bele. Molli is mondta, hogy pont belepasszol a multi a Go-ba.

gabibaba

Aktív tag
Na gondolhatod, nekünk sem lett. Nem tudom, milyen patika volt, kolléganőm bement már 2 hete is egy párba, sehol nem volt, itt is rendelték volna és 1 órán belül lett volna. Csak kíváncsi voltam, hogy kint mennyire elérhető és mit kóstál. Majd itthon, júliusban :)

vighkata

Na gondolhatod, nekünk sem lett. Nem tudom, milyen patika volt, kolléganőm bement már 2 hete is egy párba, sehol nem volt, itt is rendelték volna és 1 órán belül lett volna.
Ha nem jön be a német hon, akkor ottan van még a tengerentúl. Na ott van ám árbeli különbség, 14 USD-től 35 USD-ig. A 14-20 dolcsiig okés a projekt.

vighkata

Aztán úgy bevásárolunk majd külhonban, hogy a Roche hiába teríti a hazai patikákat. Úgy kell neki, miért tologatja az ígérgetős hónapokat maga előtt április óta.

vighkata

Megkaptam a bökőmet. Sikerrel jártak a külhonba látogatók. :hurra:

Csatolások

• Multiclix1.JPG
    Multiclix1.JPG
    1.6 MB · Olvasás: 19

vighkata

Molli, azt honnan lehet tudni a multinál, hogy a tárból az utolsó lándzsát is beforgattam már? Akkor nem engedi továbbtekerni? A végén, azokon a vízszintes fehér csíkokon is látszik, hogy tekertem a táron?
(Csak német nyelvű használati utasításom van.)

poe

Őstag
Molli, azt honnan lehet tudni a multinál, hogy a tárból az utolsó lándzsát is beforgattam már? Akkor nem engedi továbbtekerni? A végén, azokon a vízszintes fehér csíkokon is látszik, hogy tekertem a táron?
(Csak német nyelvű használati utasításom van.)
Ah, so... Frau Vígh, sprechen Sie auf deutsch nicht? :)

dg

Őstag
Megkaptam a bökőmet. Sikerrel jártak a külhonba látogatók. :hurra:

Ó, de jó! És ráadásul a szép kék-fehér!
Tárat (tűt) honnan lehet majd szervírozni hozzá? Szintén messziről? (Egyáltalán hogy áll a hazai értékesítés kérdése? A jövő ködébe veszett a dátum végképp?)

És a SoftClixet (meg a lándzsát hozzá) lehet még kapni a patikákban?

vighkata

Hát olyan vagy, pedig én szerettem volna nyerni. ;)Na most már mindegy.

:rohog::rohog::rohog:
Na ezt jól megkaptad.
Hát látod, bántják a kisebbet :rohog::rohog::rohog:

Sokat nem maradsz el, Szandinak érdemes olasz honban is bekukkantani egy-egy patikába, aztán még ottan van(ik) a sógor, akinek csak rá kell lépni :rohog::rohog::rohog:, ha nem igyekszik.

vighkata

Ó, de jó! És ráadásul a szép kék-fehér!
Tárat (tűt) honnan lehet majd szervírozni hozzá? Szintén messziről? (Egyáltalán hogy áll a hazai értékesítés kérdése? A jövő ködébe veszett a dátum végképp?)

És a SoftClixet (meg a lándzsát hozzá) lehet még kapni a patikákban?
Kaptam hozzá egy nagy doboz (200+4 db) lándzsát. Asszem az egy életen át kitart.

Softclixet lehet kapni, meg hozzá lándzsát.
Hogy mi lesz a Roche multiprojektjével(ből)? Azt szerintem ők sem tudják. Majd június 10-e körül lehet nézni az oldalukat, hogy átírták-e már júliusra a patikába kerülés időpontját. :(

Oldal tetejére