vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Megígérem!!!Becs szó!Kisdobos és úttörő!!!
Várok én de remélem nem hiába!!!![]()

én is kisdobos, és úttörő....., szerzünk, akárhonnan is 

Megígérem!!!Becs szó!Kisdobos és úttörő!!!
Várok én de remélem nem hiába!!!![]()

én is kisdobos, és úttörő....., szerzünk, akárhonnan is 

Azt hiszem én hamarosan végiggondolom a külhonban lévők listáját, hogy tudnék-e valakivel hozatni/küldetni Multiclix-et. A hazaira már nem várok, csak tologatják a hónapokat.![]()

Az nagyon húzós, nem valami magán patika volt?Kíváncsi leszek, mennyi lesz itthon a Multiclix ára. Bécsben 34,75 Euro lett volna.
Ha nem jön be a német hon, akkor ottan van még a tengerentúl. Na ott van ám árbeli különbség, 14 USD-től 35 USD-ig. A 14-20 dolcsiig okés a projekt.Na gondolhatod, nekünk sem lett. Nem tudom, milyen patika volt, kolléganőm bement már 2 hete is egy párba, sehol nem volt, itt is rendelték volna és 1 órán belül lett volna.
Ah, so... Frau Vígh, sprechen Sie auf deutsch nicht?Molli, azt honnan lehet tudni a multinál, hogy a tárból az utolsó lándzsát is beforgattam már? Akkor nem engedi továbbtekerni? A végén, azokon a vízszintes fehér csíkokon is látszik, hogy tekertem a táron?
(Csak német nyelvű használati utasításom van.)
Megkaptam a bökőmet. Sikerrel jártak a külhonba látogatók.![]()

Molli, azt honnan lehet tudni a multinál, hogy a tárból az utolsó lándzsát is beforgattam már? Akkor nem engedi továbbtekerni? A végén, azokon a vízszintes fehér csíkokon is látszik, hogy tekertem a táron?
(Csak német nyelvű használati utasításom van.)
Ah, so... Frau Vígh, sprechen Sie auf deutsch nicht?![]()

Köszike, de Mollival gyorsabb. A bökő utasítását nem nehéz értelmezni, főleg, hogy a gyengébbek kedvéért kép is van hozzá, meg hát ez a bökő nem egy bonyolult jószág.
Hát látod, bántják a kisebbetHát olyan vagy, pedig én szerettem volna nyerni.Na most már mindegy.
Na ezt jól megkaptad.

, ha nem igyekszik.Kaptam hozzá egy nagy doboz (200+4 db) lándzsát. Asszem az egy életen át kitart.Ó, de jó! És ráadásul a szép kék-fehér!
Tárat (tűt) honnan lehet majd szervírozni hozzá? Szintén messziről? (Egyáltalán hogy áll a hazai értékesítés kérdése? A jövő ködébe veszett a dátum végképp?)
És a SoftClixet (meg a lándzsát hozzá) lehet még kapni a patikákban?

ez a fordító ezt csinálta Poe szövegével: "ah, tehát... nõ Vígh, beszél õk ra német nem?"