vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Jesszusom, már félig kész?Hát, mit, mit?! Hát azt, hogy jelentem, a muffin már félig kész!![]()

Akkor be kéne kapcsolni az sütőt! 

Nem de?
Jesszusom, már félig kész?Hát, mit, mit?! Hát azt, hogy jelentem, a muffin már félig kész!![]()

Akkor be kéne kapcsolni az sütőt! 

Deee ... de igeeenJesszusom, már félig kész?Akkor be kéne kapcsolni az sütőt!
![]()
Nem de?![]()

... csak aztán ne felejtsd el idejében kikapcsolni!
.... tudod: ha puha, illatos és omlós, akkor muffin ... ha kicsi fekete és kemény, akkor koksz 
Én úgy mondom, hogy omlószDeee ... de igeeen... csak aztán ne felejtsd el idejében kikapcsolni!
.... tudod: ha puha, illatos és omlós, akkor muffin ... ha kicsi fekete és kemény, akkor koksz
![]()

Ha már koksz, az sem kuka, elvisszük Kisgyónba a tábortűzbe-baDeee ... de igeeen... csak aztán ne felejtsd el idejében kikapcsolni!
![]()

Éééértem! Szóval ha Kisgyónba egy zsák szénnel érkezel, akkor tulképpen muffint szerettél volna sütni!Ha már koksz, az sem kuka, elvisszük Kisgyónba a tábortűzbe-ba![]()

Most jó, hogy már mindenki tudja, hogy honnan is van nékem a zsáknyi szén?Éééértem! Szóval ha Kisgyónba egy zsák szénnel érkezel, akkor tulképpen muffint szerettél volna sütni!![]()

De én nem az eredetiből ettem, hanem a tiédből!Ügyikék vagytok mind!!!!
Nem tudom mi lehet gond Christina muffijával, mert az eredet recept is cukorral írja, csak én teszek beléje fruktózt. Más méretű begre??hmm? felolvasztottad a margarint? Én azt szoktam, mert úgy könnyebb kikavarni. (reklámmentesen: kockarama és dr.ötker sütőpor![]()
. Sőt a fruktóz szépen karamellizálódik is, szóval ez sem lehet akadály:dr_150:.
Általában mindent meg lehet csinálni fruktózzal is. A csomagoláson (a fruktózén) ugyan azt írják, hogy kb 70%kell bele, de ne higgy neki, majdnem ugyanannyi kell (90%), mint cukorból. (főleg ha édesszájú a család). Sőt a fruktóz szépen karamellizálódik is, szóval ez sem lehet akadály:dr_150:.
Egy átlagos muffin kb 20g ch.![]()
Van olyan muffinsütő, amiben egész picik a lyukak. Esetleg megéri arra berukázni, Vasedényben szokott lenni és van belevaló papírkapszli is.
Hamis Fekete-erdő torta receptem: http://drinfo.hu/forum/receptek/9-kiprobalt-edesseg-receptek-23.html#post47160
Misi! Te sütsz, nem én!![]()

... jó sütögetést! 
Nekem olyan van, amibe 12db fér. Te Gabibaba még kisebbre gondolsz?
Muffinsütő formát kisebbet nem láttam, de tény, a kis papírokat, amibe beletesszük, azt már láttam kisebbet, mint az enyém.
Igen, még kisebb, akkorák kb. a lukak, mint egy dió.