Kipróbált édesség receptek

manocs

Új tag
Ügyikék vagytok mind!!!!
Nem tudom mi lehet gond Christina muffijával, mert az eredet recept is cukorral írja, csak én teszek beléje fruktózt. Más méretű begre??hmm? felolvasztottad a margarint? Én azt szoktam, mert úgy könnyebb kikavarni. (reklámmentesen: kockarama és dr.ötker sütőpor :)

christina

Őstag
Ügyikék vagytok mind!!!!
Nem tudom mi lehet gond Christina muffijával, mert az eredet recept is cukorral írja, csak én teszek beléje fruktózt. Más méretű begre??hmm? felolvasztottad a margarint? Én azt szoktam, mert úgy könnyebb kikavarni. (reklámmentesen: kockarama és dr.ötker sütőpor :)
De én nem az eredetiből ettem, hanem a tiédből! :) Az az etalon! Nem volt ezzel semmi baj, Isteni! De nem olyan mint a tiéd.:( Gondoltam vajjal kellett volna, mert a recept azt írja. De nekem csak ráma van itthon.
De látom te is rámázol ezek szerint. Puha volt jól ki lehetett keverni, de nem folyósra olvasztottam. A sütőpor és a rama stimmel. Csak a begreméret és a fruktóz lehet a bibi.:D

umbra08

Aktív tag
Muffin recept

Tudna nekem valaki fruktózos muffin receptet írni,
természetesen CH-val együtt?

Esetleg finom csokitortás receptet?

Köszi!

manocs

Új tag
Általában mindent meg lehet csinálni fruktózzal is. A csomagoláson (a fruktózén) ugyan azt írják, hogy kb 70%kell bele, de ne higgy neki, majdnem ugyanannyi kell (90%), mint cukorból. (főleg ha édesszájú a család):dr_104:. Sőt a fruktóz szépen karamellizálódik is, szóval ez sem lehet akadály:dr_150:.
Egy átlagos muffin kb 20g ch.:cool:

umbra08

Aktív tag
Általában mindent meg lehet csinálni fruktózzal is. A csomagoláson (a fruktózén) ugyan azt írják, hogy kb 70%kell bele, de ne higgy neki, majdnem ugyanannyi kell (90%), mint cukorból. (főleg ha édesszájú a család):dr_104:. Sőt a fruktóz szépen karamellizálódik is, szóval ez sem lehet akadály:dr_150:.
Egy átlagos muffin kb 20g ch.:cool:

Értem, köszi Manocs!
Azért Tökmagnak a 20 CH azért sok.
Mindegy, a közeljövőben sütünk muffint.

Régen nagy muffin sütő voltam, azaz mást se csináltam, csak azt, de mióta Tökmag cukorbeteg lett, nem sütött a család süteményt.
1. szülinapjára rendeltünk diab tortát (fruktózos), nagyon-nagyon finom volt.

gabibaba

Aktív tag
Van olyan muffinsütő, amiben egész picik a lyukak. Esetleg megéri arra berukázni, Vasedényben szokott lenni és van belevaló papírkapszli is.

umbra08

Aktív tag
Van olyan muffinsütő, amiben egész picik a lyukak. Esetleg megéri arra berukázni, Vasedényben szokott lenni és van belevaló papírkapszli is.

Nekem olyan van, amibe 12db fér. Te Gabibaba még kisebbre gondolsz?

Muffinsütő formát kisebbet nem láttam, de tény, a kis papírokat, amibe beletesszük, azt már láttam kisebbet, mint az enyém.

Oldal tetejére