akkor ez most végülis jó, nem? Úgy értem, hogy alakulóban vagy. a köv. már biztosan szebb lesz. Sajna magasról kellett letornázni.
Ha sikerül megállnod hogy ne korrigálj annyit akkor sztem szebb lesz az eredményed is. egy 19es cukor azért jó nagyot lendít az átlagon. Akkor inkább a 12-es. De lehet a 12-re ha nem korrigálsz rá akkor 1-2 óra és ugymond magától is visszaállt volna egy normális érték. Ki tudja mi volt az oka a 12-nek. Nekem volt úgy hogy 13-as ebéd utánira nem csináltam semmit, csak egy kiadósat sétáltam és magától 5re állt vissza kora délutánra.
Szióka, bocsi, hogy csak most reagálok, de szabi után ezerrel ugrottam fejest a melódiába.
Pont úgy látod a helyzetemet, ahogy az valójában van. El is döntöttem, hogy 12-13-ig nem korrigálok, akkor sem, ha 6-ról tornásztam fel. Aztán amikor visszanézem a pumpán az eseményeket, látom, hogy 12-re korrigáltam. Na-ná, hogy hipo. Mint egy kis elefánt a porcelánboltban.
Az elmúlt napokban viszont "alapból" felborult a cukim, hipo alig volt, az is gyenge, viszont annál több 14-18 közötti érték. Felment megint 20 fölé is, de nem somogyiként, úgyhogy volt náhány nap kezelhetetlen ingadozásom.
Aztán meg jöttek a jó cukik, és újra a meglepetés. Tegnap pl. ebéd után már 10-15 percenként mértem, mert folyamatosan és erősen a nagyon magas (18-20 közötti) érzésem volt, és nem akartam elhinni, hogy csak 6,5-8 között volt a cuki. Aztán nem foglakoztam vele, este vacsi előtt semmit nem éreztem, cuki mérés és 22,5-öt mértem. Az utolsó mérés és a 22,5 között 3,5 óra telt el kaja nélkül, normál délutáni teendőkkel. Csak ültem, és néztem ki a fejemből, és mondtam magamban, hogy "a francba, most ez meg miért?"
Mindennek van oka, ok nélkül semmi sem történik, de a rengeteg variáció közül most éppen melyik volt az ok? Gondolkodom, hogy mivel tudtam vonlna kiküszöbölni, mert ha nem is tudok változtatni a tényeken, akkor is jó tudni. De nem jutottam "sehova".
Egyébként a 8,6-os érték csak magamhoz képest jó. 14 év óta a pumpával sikerült 10 alá vinni. Egyszer lement 8,1-re, aztán vissza 9,2-re, és ott stagnált egy éve. Szóval javulgatok, javulgatok. Ha a kis eredménynek nem örülnék, meg sem érdemelném. Én ezért ugyanúgy megközdök, mint az "ügysebbje" az 5-6,5-ért. Elgondolkodtam már rajta, ha nem így tennék, 14 fölött lennék. Onnan indultam, annyi volt, amikor kiderült a diab.