A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
Sidike!
Én már látom is, ahogy a legújabb DrInfo magazin a WC-ben ott hever a többi mellett... Még mielőtt bárki is rosszra gondolna :)oops:), elmondom, mit is keres ott ez a jobb sorsra érdemes újság...
Mióta Gyulával együtt vagyunk, minden diabbal kapcsolatos könyvemet elolvasott, mindig kérdez, szóval, érdeklődik a téma iránt, és mindent tudni szeretne (főleg most a babavárás óta fokozottan érdeklődik minden diabbal kapcsolatos dolog után <de szerintem csak engem tart imigyen szem előtt...:)>). Ha hiszitek, ha nem, még a diabos szakácskönyveimet is olvasgatja... :-D
Nos, hogy is került oda a magazin... Szóval, amióta a DrInfo-val találkozott papír formájában, amolyan igazi férfi módjára, viszi is magával olvasgatni, oda, ahova még a király is gyalog jár... :-D Ez nála a legnagyobb megtiszteltetés, ami csak egy újságot érhet! :);-)
Szóval, én már látom is ott, a többi között... ;-) Köszönjük szépen! :)

tímeácska

Őstag
Mai napom legeslegnagyobb öröme: MŰKÖDIK! Mármint, a tegnap Máté fürdővizébe ejtett telefonom... :mrgreen: Pedig, már lemondtam szegénykéről... De feltámadott! ÉL! :-D:-D:-D

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Sidike!
Én már látom is, ahogy a legújabb DrInfo magazin a WC-ben ott hever a többi mellett... Még mielőtt bárki is rosszra gondolna :)oops:), elmondom, mit is keres ott ez a jobb sorsra érdemes újság...
Mióta Gyulával együtt vagyunk, minden diabbal kapcsolatos könyvemet elolvasott, mindig kérdez, szóval, érdeklődik a téma iránt, és mindent tudni szeretne (főleg most a babavárás óta fokozottan érdeklődik minden diabbal kapcsolatos dolog után <de szerintem csak engem tart imigyen szem előtt...:)>). Ha hiszitek, ha nem, még a diabos szakácskönyveimet is olvasgatja... :-D
Nos, hogy is került oda a magazin... Szóval, amióta a DrInfo-val találkozott papír formájában, amolyan igazi férfi módjára, viszi is magával olvasgatni, oda, ahova még a király is gyalog jár... :-D Ez nála a legnagyobb megtiszteltetés, ami csak egy újságot érhet! :);-)
Szóval, én már látom is ott, a többi között... ;-) Köszönjük szépen! :)

:) Nálunk is e helyen folyik az okulás... Nekem még a Nintendo-m hever az újságokon... Elmondanám, hogy 1000 W-os izzó van a plafonon, az egész lakás legvilágosabb helyisége :D

tímeácska

Őstag
:) Nálunk is e helyen folyik az okulás... Nekem még a Nintendo-m hever az újságokon... Elmondanám, hogy 1000 W-os izzó van a plafonon, az egész lakás legvilágosabb helyisége :D

Rokony lelkek vagytok Gyulámmal... :rolleyes::D Ippen csak egy mini hűtő és/vagy bárszekrény nincs azon helyiségben. Pedig, erre már kaptam felkérést... Na, de azért, mégis, na!:cool:
Nálunk a Nintendohoz TV is szükségeltetik (klasszikus Game Cube..), így, mivel a nagyszámú gyermeksereg TV igénye megegyezik a rendelkezésünkre álló televíziós berendezések számával, így a mellékhelyiségben csakis ezen okok miatt nincsen mód Nintendozni. :rolleyes: De egymás mobiljának kölcsönkérése egy-egy huzamosabb ideig azon a bizonyos helyen való tartózkodás megkezdése előtt, rendszeres... :cool::rolleyes:

tímeácska

Őstag
Nekem kis kézi nintendóm van :) ahhoz nem kell tv :D

Nálunk még senkinek nem jutott eszébe (rajtam kívül...:rolleyes::D), hogy a "nagy" Nintendo hozzácsatlakoztatható a hordozható DVD lejátszóhoz... Ja, és hogy egyáltalán van hordozható DVD lejátszónk... :cool: Mert, ha Valaki rájött volna, akkor már azon kicsiny helyiség állandó lakója lenne...:cool: És az ott eltöltött idő/nap/fő kb. az ötszörösére nőne...:cool::rolleyes:

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Nálunk még senkinek nem jutott eszébe (rajtam kívül...:rolleyes::D), hogy a "nagy" Nintendo hozzácsatlakoztatható a hordozható DVD lejátszóhoz... Ja, és hogy egyáltalán van hordozható DVD lejátszónk... :cool: Mert, ha Valaki rájött volna, akkor már azon kicsiny helyiség állandó lakója lenne...:cool: És az ott eltöltött idő/nap/fő kb. az ötszörösére nőne...:cool::rolleyes:

Jujj, de itt most már elolvashatják :D:cool: oda a titok! :D

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Hű-ha! Nagyon várjuk! Már el se tudom képzelni, hogy ne így legyen: beletartozik a "normális kerékvágásba"! :D Köszönet érte, Ildi!

Telik,telik az idő... De nekem ez kéthavonta egy teljes nap tuti öröm, kész van :) De jó ám olvasni a "normális kerékvágást" :) Kösziii

tímeácska

Őstag
...És még a laptop sem jutott eszükbe...
Na, ha holnap délután mindenki nagy keresgélésbe kezd itthon, esetleg bekerül a retyibe a DVD lejátszó és/vagy a laptop, akkor tudni fogom, hogy olvasták a fórumot... :rolleyes: Így tesztelhetem is Őket, hogy mennyit interneteznek... :-D Most galád vagyok?! Szegénykéim... Ezek után tuti, hogy nem merik majd beköltöztetni ezen tárgyakat oda... :rolleyes: :twisted:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mai napom legeslegnagyobb öröme: MŰKÖDIK! Mármint, a tegnap Máté fürdővizébe ejtett telefonom... :mrgreen: Pedig, már lemondtam szegénykéről... De feltámadott! ÉL! :-D:-D:-D
Ez tényleg öröm, én is jobban örültem volna, ha az én beleejtett telomat nem a budiból kellett volna kivenni. De szerencsére az enyém is túlélte, még a kiemelés utáni lemosást is. Te legalább egy vízzel megoldottad.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mé nem raktok egy wc-t a tv elé?:shock: Az illúzió kedvéért esetleg egy paravánt be kéne még szerezni.:lol:

tímeácska

Őstag
Mai napomnak is van ám öröme! Végre elkészült a vacsi... Már annyira fentem rá a fogamat napok óta... Rakott kel, karfiollal megspékelve. :) És már tudom, hogy mit fogok holnap beszerezni! Sütőtököt! Fúú, mit meg nem adnék most egy kis darabkáért... :rolleyes: :-D

bogesz

Új tag
Az én örömöm már végre az lenne,ha nem 12.2 lenne a cukrom és megehetném azt az almát amit kb.2 órája nézek az asztalon!!!!!!!!!!!!!

blaci

Őstag
Mai napom apró öröme hogy sikerült megfejtenem hogy miért nem működik a kimenő levelezésem!!!:D:D:D
Üdv.,
Laci ...aki nem érti miért neki kell ezt kitalálni!:twisted::twisted::twisted:

Oldal tetejére