Sidike!
Én már látom is, ahogy a legújabb DrInfo magazin a WC-ben ott hever a többi mellett... Még mielőtt bárki is rosszra gondolnaoops
, elmondom, mit is keres ott ez a jobb sorsra érdemes újság...
Mióta Gyulával együtt vagyunk, minden diabbal kapcsolatos könyvemet elolvasott, mindig kérdez, szóval, érdeklődik a téma iránt, és mindent tudni szeretne (főleg most a babavárás óta fokozottan érdeklődik minden diabbal kapcsolatos dolog után <de szerintem csak engem tart imigyen szem előtt...>). Ha hiszitek, ha nem, még a diabos szakácskönyveimet is olvasgatja... :-D
Nos, hogy is került oda a magazin... Szóval, amióta a DrInfo-val találkozott papír formájában, amolyan igazi férfi módjára, viszi is magával olvasgatni, oda, ahova még a király is gyalog jár... :-D Ez nála a legnagyobb megtiszteltetés, ami csak egy újságot érhet!;-)
Szóval, én már látom is ott, a többi között... ;-) Köszönjük szépen!![]()
Nálunk is e helyen folyik az okulás... Nekem még a Nintendo-m hever az újságokon... Elmondanám, hogy 1000 W-os izzó van a plafonon, az egész lakás legvilágosabb helyisége
![]()

Nekem kis kézi nintendóm vanahhoz nem kell tv
![]()
Mert, ha Valaki rájött volna, akkor már azon kicsiny helyiség állandó lakója lenne...
És az ott eltöltött idő/nap/fő kb. az ötszörösére nőne...
Nálunk még senkinek nem jutott eszébe (rajtam kívül...), hogy a "nagy" Nintendo hozzácsatlakoztatható a hordozható DVD lejátszóhoz... Ja, és hogy egyáltalán van hordozható DVD lejátszónk...
Mert, ha Valaki rájött volna, akkor már azon kicsiny helyiség állandó lakója lenne...
![]()
oda a titok! Ildi!
Előre is köszönöm az újságot!
Hű-ha! Nagyon várjuk! Már el se tudom képzelni, hogy ne így legyen: beletartozik a "normális kerékvágásba"!Köszönet érte, Ildi!
Jujj, de itt most már elolvashatjákoda a titok!
![]()
Ez tényleg öröm, én is jobban örültem volna, ha az én beleejtett telomat nem a budiból kellett volna kivenni. De szerencsére az enyém is túlélte, még a kiemelés utáni lemosást is. Te legalább egy vízzel megoldottad.Mai napom legeslegnagyobb öröme: MŰKÖDIK! Mármint, a tegnap Máté fürdővizébe ejtett telefonom... :mrgreen: Pedig, már lemondtam szegénykéről... De feltámadott! ÉL! :-D:-D:-D
Mé nem raktok egy wc-t a tv elé?:shock: Az illúzió kedvéért esetleg egy paravánt be kéne még szerezni.:lol:Nálunk még senkinek nem jutott eszébe (rajtam kívül...), hogy a "nagy" Nintendo hozzácsatlakoztatható a hordozható DVD lejátszóhoz... Ja, és hogy egyáltalán van hordozható DVD lejátszónk...
![]()
Wc=nyugalom szigete.Nekem kis kézi nintendóm vanahhoz nem kell tv
![]()