ma megyek uh.-ra,kicsit tartok tőle! alig aludtam az éjjel! REMÉLEM MINDEN OK A BÉBIMMEL!
Sziasztok!
A 36. héten UH leletemen: "testszerte 3mm-es subcutan". A 33. héten még nem volt ilyesmi. A doki rögtön azt mondta, h a baba teste ödémás és h ez a cukorbetegségem miatt van. 4.8 majd 5.5-ös HgA1c-im voltak a terhesség alatt. Most az utolsó trimeszterben szinte napokig nem megy a cukrom 10 fölé...
Mit tudtok erről? Volt valakinek ilyesmi? ELmúlhat ez még?
Persze ezzel a babával is toxémiás vagyok, hetek óta ödémás a kezem és a lábam, napi 10 szem gyogyit szedek a magas vérnyomásomra.... ettől vajon nem lehet? Bár az első babánál is volt tox, de ez a subcutan nem....
Köszi!!
Pont tegnap jutottál az eszembe!Sziasztok!
A 36. héten UH leletemen: "testszerte 3mm-es subcutan". A 33. héten még nem volt ilyesmi. A doki rögtön azt mondta, h a baba teste ödémás és h ez a cukorbetegségem miatt van. 4.8 majd 5.5-ös HgA1c-im voltak a terhesség alatt. Most az utolsó trimeszterben szinte napokig nem megy a cukrom 10 fölé...
Persze ezzel a babával is toxémiás vagyok, hetek óta ödémás a kezem és a lábam, napi 10 szem gyogyit szedek a magas vérnyomásomra.... ettől vajon nem lehet? Bár az első babánál is volt tox, de ez a subcutan nem....
Köszi!!
Pont tegnap jutottál az eszembe!
A macrosomia nem mindig függ a vércukor tényleges értékétől. A diabétesz maga is okozhat macrosomiát, hiába vannak jó cukraidNem tehetsz róla. Ha nem jók valakinek a cukrai, akkr biztosan macorosomiás lesz a baba, ha jók valakinek a cukrai, akkor minél régebbi cukros, annál nagyobb eséllyel lesz így is macrosomiás a baba. Nem lehet, mit tenni, ezért veszélyes a cukorbetegség és terhesség. Mert kiszámíthatatlan, nem elég, hogy jó cukrunk legyen sajnos. A toxémiát sajnálom.
De miért nem szülsz már, ha nagy a baba? Neki már jó lenne kint! Meddig várnak? Nincs baja, ne aggódj, de ilyenkor már jobb kivenni minél hamarabb, hogy ne is legyen. Főleg egy toxémia mellett...
Sziasztok!
Köszi!!
Már kórházban vagyokDe a doki a normál szülésben gondolkodik. Pedig úgy látom, inkább a császár dominál nálatok, ha vkinek problémája van. (Mantanya, Lizzi) Pedig olyan dagadt a lábam, h alig tudom felemelni, nem bízok magamban. Szorítsatok!!
Már kórházban vagyokDe a doki a normál szülésben gondolkodik. Pedig úgy látom, inkább a császár dominál nálatok, ha vkinek problémája van. (Mantanya, Lizzi) Pedig olyan dagadt a lábam, h alig tudom felemelni, nem bízok magamban. Szorítsatok!!

Olyan jó olvasni, hogy itt már annyi szép egészséges baba született, ez sok erőt ad.
Tiszta ideg vagyok,vagyis inkább nem értem! milyen cukrok kellenek hogy a fruktozaminom ne csak éppen férjen bele a tartományba? azt hittem lesz vagy 260 nem mértem magasakat,csak egyszer szaladt el egy hipo után,de azonkívül általában 10 alatt vagyok! ha esetleg becsúszik akkor egyből koorigálok,így nem tart sokáig! tehát 3-4,vagy mi, akkor én felborulok!