aha, akkor értem, jövedelemhez van kötve... hát nem tudom, nálunk egyelőre csak egy kereső van, megpróbálom, hátha, bár sztem mire végigfut, addigra már én is kereső leszekremélem
![]()
Szerintem nem fognak hetente rákérdezni, hogy kereső vagy már, vagy még mindig nem?Most kell egy kereseti igazolást bevinni a REP-hez, és az igénylést beadni a plusz tesztcsíkokra, amíg nem vagy kereső! Elvileg 1 évre adják meg az engedélyt a csíkokra...
![]()
volt már gyerkőcötöknek szövetduzzanat az inzulinbeadási helyeken? nekem van, de én 28 éve nyomom, Ricsi még csak 1 éve, de a felkarján úgy látom, hogy vastagabb a szövet, de nem dudoros, csomós, hanem olyan, mintha muszklis lenne a felkar külsején. igazából én a combján is látom, de mivel szinte egy gramm zsír sincs rajta, lehet, hogy tényleg "csak" izmos. a karján ugye sookal kevesebb a felület, ahova lehet adni, ezért is gondoltam, hogy esetleg itt a nagyobb gyakoriság miatt jelent ez meg. ha volt már valakinek, írjatok. én most igyekszem csak combiba, meg popsiba adni, meg kenegetjük esténként medhiruddal a karját.
volt már gyerkőcötöknek szövetduzzanat az inzulinbeadási helyeken? nekem van, de én 28 éve nyomom, Ricsi még csak 1 éve, de a felkarján úgy látom, hogy vastagabb a szövet, de nem dudoros, csomós, hanem olyan, mintha muszklis lenne a felkar külsején. igazából én a combján is látom, de mivel szinte egy gramm zsír sincs rajta, lehet, hogy tényleg "csak" izmos. a karján ugye sookal kevesebb a felület, ahova lehet adni, ezért is gondoltam, hogy esetleg itt a nagyobb gyakoriság miatt jelent ez meg. ha volt már valakinek, írjatok. én most igyekszem csak combiba, meg popsiba adni, meg kenegetjük esténként medhiruddal a karját.
Szia!
Péternek pont ilyen a karja, és én is tanácstalan vagyok. Nem csomós, csak olyan pupos, mint ahogy írtad. Most lejjebb tettem a kanült,de fájt neki, meg félek, hogy el is görbül a vézna karjában.
és a dokitok mondott rá valamit? mióta ilyen? a többi rész, ahova teszietk a kanült is ilyen, vagy csak a karja?
Sziasztok!
Az én fiamnak tavaly volt ilyen a combja.Én is tanácstalan voltam,hogy ez most izom vagy micsoda,de a férjem makacsul ragaszkodott hozzá,hogy az nem izom.....
Pihentettük a combit és "a rutinos rókákra " hallgatva nem masszíroztam,csak hagytam békében.Szépen felszívódott.Egy fél év biztos volt mire elmúlott......
Szép hétvégét.