Kedves Torkos,
Kedves Zsuzsi,
Egyáltalán nem volt szándékomban téged, titeket megbántani, érzéseidet kétségbe vonni!!! 

Én csupán csak - személyes eseti példámmal - egy természetes aggódásomnak szerettem volna hangot adni. Ez talán, higgadt szövegelemzéssel ki is derülhetne.
Egy pedagógiai szleng pld.: "Én az ebihalak pártján állok!"
Erre össztűz Poe részéről: "itt nincsenek pártok" (Jesszus maria)
Idézlek: " a felfogásommal sem lehet túl nagy baj."
"...Az pedig, hogy aggódunk azt gondolom, hogy egy természetes folyamat."
Igen ez természetes! Ezért előttem már többen is próbáltak segítő ötleteiket leírni neked. Én csak szerény újpesti 15 éves iskolaigazgatói tapasztalatomra gondolva írtam le gondolatomat.
"
Nem mert a 70-hez közel járok!: én a "kamasz" pártján állok!
....Az lényegtelen, hogy jó vagy rossz, de
nagyon oda kell figyelni rá, minden bizalommal megbeszélhető."
Másokhoz képest ezt a gondolatot szerettem volna erősíteni benned, bennetek.
Az utánam fórumozó Yaksi egyszerű és nagyszerű érv ötletet adott.
Idézem magam: ""
Nem mert a 70-hez közel járok!.." Érdekes a jókívánságod.
Haragos válaszod:"Ha majd egyszer gyereked lesz és hasonló cipőben fogsz járni, ne felejts el, hogy most melyik oldalra álltál. Kiváncsi lennék, hogy érintettség esetén is arra az oldalra állsz-e."

A vércukormérőkkel kapcsolatban pedig: a D-Cont előttem "levizsgázott"! Az accus vagy Xceed használata csupán ízlés kérdése.
Sőt mondhatnám azt is, hogy az Xceed "komor" fekete. Már írtam a Pink a fiataloknak szimpibb lenne! (Bár ez sem volt jó ötletem)
Tiszta szívből kívánom, hogy "nyertesen" kerülj ki ebből a problémából, boldog gyermek, anya kapcsolatban éljetek!
Számomra a héten már e beírásod előtt is nyilvánvaló vált: "generációs" szálka lehetek, ezért köszöntem el: " Gaudeamus igitur!"