Sziasztok!
Niki vagyok, és új itt a fórumon.
El kezdtem visszaolvasni az egész topicot, de órákat ülnék itt, ha egyszerre tenném, csak a 3. oldalig jutottam.. Sajnos nem én vagyok diabos, hanem a 21 hónapos kisfiúnk, ő is csupán 3 hónapja, vagyis 18 hónaposan lett az. Örömmel találtam erre az oldalra, mert kezdők vagyunk és gyűjtöm az infókat...
Egy kis kortörténet, miegymás:
13 hónapos koráig szopizott, majd magától hagyta abba, mert ekkor már 2 hónapos kismama voltam. A 15 hónapos oltás után pár nappal olyan beteg lett, hogy csak antibiotikumos kezelés segített rajta-addig nem volt sosem beteg). Ezek után kezdődtek a tünetek-így visszagondolva. Mi az I. sz. Gyermekklinikára járunk. ÉS Umra, -mert eddig Téged olvastalak újként- megértem, amin keresztülmentél, hasonlóképp. CSak nálunk lightosabb volt: nem esett kómába, de szörnyű bőrben volt. Lefogyott, beestek a szemei, nyomoztam a neten, mi lehet ez, és egy barátnőm segítségével rátaláltam, szóltam a dokinak.
2 hét kórház (mert bent összeszedett egy tüdőgyuszit is..), ültem mellette óriás pocakkal:Az extra dolog a helyzetünkben az volt, hogy még volt 2 hónapom a szülésig..
Szóval szülni is úgy mentem el, hogy a családból az egyik nővéremék vállalták be őt, persze előzetes oktatásban résztvettek nálam

és részletes dokumentációt raktam nekik össze. Nagyon ügyik voltak, én meg nyugodtan szültem.
Most ott tartunk, hogy ha meleg van, akkor szörnyű magas cukor eredmények vannak, ha hűvös van, vagy rossz idő, akkor vagy alacsony, vagy normálisak az értékek.
Ha magas, akkor magam alatt vagyok, és kuatom, mit csináltam rosszul: de előző nap ugyanattól a reggelitől kaja után másfél órával 6,8 a cukra pl, aznap meg 15,1!!!
Lesz vmikor egyensúly?
Cukormérést az kórházi első 3-4 alkalom óta tök jól tűri, ő nyújtja az ujjacskáját önkétn, persze az inzulinnál ficánkol kicsit, ez nehezíti a dolgom.
Umra
hogy lehet, hogy már pumpátok van?? Nekem azt mondták, hogy legalább 1 éve már cukrosnakk kell lennie, amikor lehet igényelni. Hogy van ez?