Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

rocha

Tag
Nyílván én is olvastam,hogy mi a teendő,de most én álljak a hivatalban sorba,hogy legyen valamim,ami lehetővé teszi,hogy utánajárhassak a neten???Elég bosszantó.

Szerintem igen. Minnél több ember jelzi vissza, hogy biza neki nem vették ki a veséjét, és nem volt eltörve a lába, akkor egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy utánnajárnak a dolognak.
Úgyhogy énis akarok regisztrálni ;)

Zsu77

Új tag
Igen,és azóta már azt is tudom,hogy az az ügyfélkapus regisztráció máshol is jól jön.Pl. a felvételimnél most jól jönne...:roll:
De: akkorislustavagyokmégilyenre...:rolleyes:
Egyébként pedig az oep érdeke is,hogy ez kiderüljön,de mindegy,nem mérgelődök a bürokrácián,hogy már megint eggyel több papírom és számom lesz,mert tényleg: máshova is jó ez a regisztráció.Tényleg érdemes rászánni az időt...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Szerintem igen. Minnél több ember jelzi vissza, hogy biza neki nem vették ki a veséjét, és nem volt eltörve a lába, akkor egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy utánnajárnak a dolognak.
Úgyhogy énis akarok regisztrálni ;)
Képzeld el, ha nekem műtenék a prosztatámat, neked pedig kivennék a méhedet.

rocha

Tag
uh, ezt inkabb nem kepzelem el :p
De ez az egesz tenyleg durva.
plane, ha azert nem kapsz meg valami szolgáltatást, mert más felélte a kereted, vagy a lehetőséget.

rgyörgy

Új tag
Nemrég hallottam a rádióban, kismama egy hónapon belül két alkalommal is szült gyermeket.
Az érdekes, hogy a kórházigazgató megmagyarázta az esetet.

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Nemrég hallottam a rádióban, kismama egy hónapon belül két alkalommal is szült gyermeket.
Az érdekes, hogy a kórházigazgató megmagyarázta az esetet.

Wow :) nem is értem miért nem adta le a CNN :) ez azért csodaszámba menne :rolleyes: mondjuk a magyarázkodást meghallgattam volna :D apropó! ezt hogy lehet egyáltalán megmagyarázni?!

rgyörgy

Új tag
Wow :) nem is értem miért nem adta le a CNN :) ez azért csodaszámba menne :rolleyes: mondjuk a magyarázkodást meghallgattam volna :D apropó! ezt hogy lehet egyáltalán megmagyarázni?!

<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p.MsoBodyText, li.MsoBodyText, div.MsoBodyText {margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:14.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Olyan kezeléseket is végeztek a hölgyön, amit nem lehet az oep felé lekönyvelni, rubrika hiányában. A kezelések értéke megegyezett a szülésre kapott pénzzel, ezért kétszer számolták el.

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p.MsoBodyText, li.MsoBodyText, div.MsoBodyText {margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:14.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Olyan kezeléseket is végeztek a hölgyön, amit nem lehet az oep felé lekönyvelni, rubrika hiányában. A kezelések értéke megegyezett a szülésre kapott pénzzel, ezért kétszer számolták el.

Köszönöm Neked is György, simán elképzeltem volna, hogy "viccesebb" a megoldás... ez végül tényleg bevehető, beadható így a nagyközönségnek.

blaci

Őstag
Igen, ez így teljesen logikus és elfogadható magyarázat…is lehetne. De tényleg inkább siralmas. Én nemrég elhatároztam hogy regisztrálni fogok az okmányirodában mert kíváncsi lennék hogy miket "vettem igénybe". Most kicsit úgy érzem hogy felesleges, úgyis mindent meg tudnak magyarázni amit csak akarnak és még hihető is lesz az biztos. Szóval talán jobb ha boldog tudatlanságba maradok ezzel kapcsolatban… :(:(:(
Üdv,
Laci... aki inkább megkíméli magát a bosszankodástól.:wink:

rocha

Tag
ennyi erovel enis mondhatnam a hianyos adobevallasom utani kerdorevonasnal, hogy azthittem ezt igy megértik, meg hogy nem kell, és kulonben is az a "XXX" jelenti a hiányzó összeget...

Oldal tetejére