Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

rgyörgy

Új tag
<style type="text/css"><!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } --> </style>

A helyzet az, hogy engem már annyian megvezettek, hogy én már el sem megyek szavazni. Nincs
kire. Az egyik 19 a másik meg 20-1.Ez sem semmi:

<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Kedves szolnok!<o></o>
Nehogy úgy gondold, ha nem mész el szavazni, megúszod. A távolmaradás is szavazat, sajnos azokra, akik a legjobban összekutyulják dolgainkat.<o></o>

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o><o></o>
 

Zsu77

Új tag
<LINK href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml" rel=File-List><STYLE> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p.MsoBodyText, li.MsoBodyText, div.MsoBodyText {margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:14.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </STYLE> ÓÓ..Nekem nem a cég megszűnése miatt sikeredett így, hanem a 1997. évi nyugdíjtörvény okán.(Bokros csomag.) Az első Bírósági tárgyalás előtt odajött hozzám a Nyd. intézet jogi képviselője. Bemutatkozás után mondta, hogy nagyon szégyelli magát, de nem tud mit tenni. Tőle tudom, ha nincs az a bizonyos csomag, a kezdő nyugdíjam 50000 lett volna. Így méltányosságból (!) kaptam 12000-et. A #431-es üzidbe írt Őrültek csapatkapitányának írtam akkor, de olyan semmitmondó választ kaptam, ami jellemző rájuk.
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><O></O>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><O></O>

Hát ez nagyon durva!Erről nem is tudtunk akkor.Ami nagyon szájon forgott az a csal.pótlék volt,minket az még nem érintett akkor,csak hát amit sokat hallottunk másoktól,meg ami megmaradt,az a fizetős fogorvosi ellátás,kivéve a húzásokat...Ennyire emlékszem.De ez tényleg nagyon kegyetlen!
 

Zsu77

Új tag
<LINK href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml" rel=File-List><STYLE> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </STYLE> Kedves szolnok!<O></O>
Nehogy úgy gondold, ha nem mész el szavazni, megúszod. A távolmaradás is szavazat, sajnos azokra, akik a legjobban összekutyulják dolgainkat.<O></O>

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><O></O><O></O>

Ez is igaz,de ez kicsit olyan,hogy:"na,leugrasz,vagy lelökjünk?"És tudod:"nincs esetleg más megoldás?"És mi a válasz:nincs!Kész tébolyda!Ez az érzése az embernek az egy párt-rendszer idején lehetett:van egy párt,na arra kell szavazni!most hiába van több,ha egyik sem tetszik...számomra az egyetlen egyet jelent,mert nincs az a variáns,hogy "na,ez tetszik".Innentől kezdve...megette a kutya az egészet!
 

borka

Őstag
http://www.mommo.hu/media/A_Magyar_Parlament_2

Undormány amit művelnek. 1 héttel ezelőtt kaptam e-mail-en ezeket a képeket. Elakartam küldeni nektek is , de gusztustslannak tartottam ŐKET,és íme itt visszaköszön.
Sajna az a véleményem,hogy a karámba a barmok külőnben viselkednek. Nemakarom fokozni mert kiakad a cukimérőm és nem ér annyit az egész.
 

klóska

Új tag
Tényleg undormány banda, ez már nem is párt, egyszeűen bunkósbottal felszerelt banda, mindent levernek, ami mozog, még a saját anyjukat is, ha lóvéról van szó. Van megoldás, a rendőrség vegye kezelésbe őket - törvénytelen tetteiket előbb-utóbb, büntetni kell. Űdv, kloska,
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Az a nagy b... helyzet, hogy mindenki szívja a maga helyzete szerint, és nem a friss levegőt.
 

borka

Őstag
Héfőn voltam szemészeten sz.fenék vizsgálaton.Hál.istennek problémát nem találtak.:) Viszont nagyon kiakadtam a válaszon, amikor meg kérdeztem,hogy érfestéses vizsgálatot végeznek-e, és kell-e külön beutaló.
TÚLZOTTAN FELVILÁGOSULTAK a betegek,hogy már ilyesmiről is tudnak. :evil:Ha sokat mondogatja megszurhatom,de ez a vizsgálat olyan betegnek kell akinek probléma van a szemével.
Szerintem a szembetegséget nem gyógyítani hanem megelőzni kellene:rolleyes:
Itt a FLAG vizsgálat-ra gondoltam amit PUMPÁS irt valamikor.
 

Zsu77

Új tag
Borka!Őszinte együttérzésem...Ez elég gusztustalan beszólás volt.Már az is fair-ebb,ha azt mondja:nincs lehetőség ilyesmire jelenleg.Egyébként túl nagy felvilágosodás nem kell hozzá akkor,amikor Leslie Nielsen (!!!!!) a Doktorológiában maga és tsa "hülyéskedik" egy ilyen vizsgálatot végig.Kint valahogy anyira evidens az ilyen,hogy már vicces formában is be lehet mutatni...Én speciel innen tudok róla...:roll:
 

rocha

Tag
Kicsit off:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]A HOC oldalán (www.hoc.hu) élő közvetítést láthatsz a Gigabyte PC tuning versenyének európai döntőjéről[/FONT]. Ennek népszerűsítésére létrejött egy nyereményjáték. A következő linkre kattintással "sponzorálhatsz" engem ;)
Az említett link

Köszi ;)
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Héfőn voltam szemészeten sz.fenék vizsgálaton.Hál.istennek problémát nem találtak.:) Viszont nagyon kiakadtam a válaszon, amikor meg kérdeztem,hogy érfestéses vizsgálatot végeznek-e, és kell-e külön beutaló.
TÚLZOTTAN FELVILÁGOSULTAK a betegek,hogy már ilyesmiről is tudnak. :evil:Ha sokat mondogatja megszurhatom,de ez a vizsgálat olyan betegnek kell akinek probléma van a szemével.
Szerintem a szembetegséget nem gyógyítani hanem megelőzni kellene:rolleyes:
Itt a FLAG vizsgálat-ra gondoltam amit PUMPÁS irt valamikor.
Azt a leborult szivarvégét.
Ezt érdemes lenne elküldeni az Egészségesen az egészségesebbnél cukorbetegen http://www.egeszsegcukorbetegen.hu/ szervezőinek is. Akik tudvalévő harcolnak, hogy a cukorbetegek minél többet tudjanak meg a betegségükről, és végeztek is felmérést, hogy a diabosok mennyire vannak tisztában a saját betegségükkel és kezelésükkel. A végeredmény gyalázatos, ami az ismeretek és tudást illeti.

Vagy: Borka, talán nem volt rajtad sapka????:sad:
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
23-án megyek a doktoromhoz, és én is terveztem megpendíteni, hogy nem-e-é-eeee'???
Vagyis lehetne-e nálam is ilyen vizsgálatot kérni legközelebb. Majd beszámolok.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ez a vicc rovatba való lenne, de most ideraktam, vajon miért?


Cseng a telefon a kórház bel osztályán, és az ügyeletes nővér veszi
fel a hívást.
- Jó napot kívánok! Nagy Józsefné a 3-as szobában fekszik. Négy napja
került be szívpanaszokkal. A hogyléte felől szeretnék érdeklődni ...
- Igen, most néztem éppen a kórlapját. Az EKG-ja kifogástalan, a
vérképe is problémamentes, kisebb szívidegessége lehetett. A hét végén
hazamehet. Ön a hozzátartozója?
- Nem, nem vagyok a hozzátartozója. Én vagyok Nagy Józsefné. De ebben
a kib...ott kórházban senki sem mond nekem semmit!
</pre>
 

borka

Őstag
Ennyit baz egészségügyről amiér oly búsásan fizetünk.:evil::evil::evil:
No komment.
Kinyílik az ember zsebében a bicska.
 

Zsu77

Új tag
Akkor még egy kis adalék a búsás fizetéshez...
Ad1. a férjem szakács->évente kötelező tüdőszűrésre mennie
Ad2. 40 év alatt még abban az esetben sem kaphat beutalót,hogy neki a szakmája miatt kötelező
Ad3. Az üzemorvos talán adhat,de egy gyorsbüfé nem üzem,ebből könnyű következtetni az üzemorvos személyére is...
Konklúzió: a férjemnek az állam kegyesen megengedi hogy évi 850 ft-ért dolgozzon mindamellett,hogy a fizetését és főnöke bevételét a tb számára rövidítik...
Ez közönséges pitiánerség.
 

borka

Őstag
Szia Zsu.
Ad1. a férjem szakács->évente kötelező tüdőszűrésre mennie

Nekünk minden évben küldi a tüdőgondozzó a behívót,tudőszűrésre. Úgy tudom,hogy Magyarországon kötelező az évenkénti szűrés és ha a körzetbe jelentkezik valaki,meghívó ill. beutaló nékül, akkor is kötelesek megcsinálni a szűrést ingyen és bérmentve, évente 1x.
Nem értem a 850 Ft-ot.
 
Oldal tetejére