lizzi
Őstag
Hú az nem semmiA blogomba felraktam a tegnap esti 31,9-es mérésem körülményeit.
Hú az nem semmiA blogomba felraktam a tegnap esti 31,9-es mérésem körülményeit.
Hú az nem semmiés te ilyenkor még tudsz menni meg létezni valahogyan???
A blogomba felraktam a tegnap esti 31,9-es mérésem körülményeit.
Sziasztok!
Két hete van inzulinpumpám. Az első pár napban nagyon jó volt a cukrom, azóta meg csak küzdök az össze-visszasággal. Remélem hamar sikerül beállítanom. Egyébként 8 éve találkoztam először a pumpával, de tartottam tőle. Nem kellett volna... Mindenkinek ajánlom, ha másért nem is, de a későbbi problémák elkerülése végett. (szövődmények)
A blogomba felraktam a tegnap esti 31,9-es mérésem körülményeit.
Huh Lányok iszonyatos dolgokat tudtok produkálni! Vigyázzatok nagyon magatokra.
Kata!! Neked nagyon jó cukikat kivánok, Timeácska neked pedig holnapra nagy nagy kitartást!!! Ugye holnap lesz a vizsgálatod?
Ja és a band az tlnyleg remek...![]()
Teki!Csigu!Holnap beteszek egy kanült és péntekig leírom mit érzek,ha érzek valamit.Melyiket használjam először a 45 fokosat vagy a 90 fokosat.Nem baj ha csak úgy ott van a bőrömön?Lezárom a vakdugóval azt kész.
Teki!Csigu!Holnap beteszek egy kanült és péntekig leírom mit érzek,ha érzek valamit.Melyiket használjam először a 45 fokosat vagy a 90 fokosat.Nem baj ha csak úgy ott van a bőrömön?Lezárom a vakdugóval azt kész.
Rendben!Csigu te most gyúrjál a holnapra ,a pen az ráér én meg holnap írok.
hát kell egy kis idő míg beállsz, de ha jó úton haladtok akkor utána már csak csiszolgatni kellA pumpa azért sztem is remek dolog. Kár vele sokat várni. Akkor már régóta vagy cukros te is... 8 éve volt már itt pumpa???? Azt hittem ez nem olyan régi dolog itt nálunk. Bár igaz rajtam is lassan 4 éve hogy van...
És milyen a pumpeszed?
Gratulálok a pumpához, ha odafigyelsz, akkor lassan, de biztosan alakulni fogsz, ez biztos. Zömében Accu Chek, de azért vagyunk páran Medtronicosok is.Úgy néz ki, alakulok. Medtronic pumpám van, kaptam 2 hónap próbaidőt, de úgy néz ki, megtartom. Úgy vettem észre, itt zömében accu check pumpát használtok!?
Sziasztok!
Szóval tudtok e valamilyen tesztcsíkot ajánlani, ami kimutatja a vizeletben a ketotesteket, acetont?
...
Ha valaki tud ilyen csíkot, írja meg legyen szíves.
Elpre is köszönöm:
szucsa
Sziasztok!
Régóta nem néztem már errefelé és most is csak azért, hogy kérdezzek... Tudom, nem szép dolog.
Szóval tudtok e valamilyen tesztcsíkot ajánlani, ami kimutatja a vizeletben a ketotesteket, acetont?
Sajnos nagyon rossz mostanában a cukrom. A nyáron szabadjára engedtem magam, bátran korrigáltam, persze hullámvasút lett a vége. Két hete jártam az orvosomnál, azt mondta, hogy álljak le a korrigálással. Nos az eredmény: átlag 14-es cukrok, nem egyszer 19-es, 20-as értékek.
Szóval ilyen cukroknál indokoltnak érzem a ketoacidózis vizsgálatát.
Ha valaki tud ilyen csíkot, írja meg legyen szíves.
Elpre is köszönöm:
szucsa