somcsika
Aktív tag
Asszem még kevesebben engedhetik maguknak ezután a pumpás kezelést. Mármint a felnőttek.
Hát ez nekem sem teljesen jó hír, tehát ha most igényelnénk is, akkor a következő már biztosan a felnőtt kategóriába esne.
Asszem még kevesebben engedhetik maguknak ezután a pumpás kezelést. Mármint a felnőttek.
Engem nem kell meggyőznöd. Ha te tudod....

Zsuzsi, már válaszoltam volna, csak szélsebesen új infot kellett szereznem.Hát ez nekem sem teljesen jó hír, tehát ha most igényelnénk is, akkor a következő már biztosan a felnőtt kategóriába esne.

Nem dehogy, nem vertek át. Az átverés és egy esetleges pontatlan, vagy félinformáció között különbség van.Hát ha tudom....
Lehet van egy Okosunk aki ezt cáfolja, de nekem ezt mondták. Lehet átvertek????![]()
Lina, ha megbántottalak valamiben/valamivel, akkor azt kérlek priviben tudasd velem, a nyílt fórum nem alkalmas a párbajozásra.
Ok.Nem akarok Veled párbajozni, azt hiszem félreértettünk egymás mellett!
Azért idéztem be, mert konkrétan nem értettem mit írsz, de lehet egyszerűbb lett volna a "nem értem" mondatot leírni.
Nem akarok vitatkozni, és az Okossal nem konkrétan Rád gondoltam.
Én azt olvastam amennyiben nem megoldható a penes kezelés, mivel bizonyos inzulin mennyiség nem adható pennel, mindenképp pumpa lesz.
Úgy gondoltam ha valaki tud pontos információt esetleg valami változott kijavít.
Tényleg nem akartam támadólag vagy bántóan fellépni! Bocsánat!
továbbít de minden szúrás helye begyullad. Kb 3 naponta cselélem, amikor az inzulin kifogy a tartályból. Régebben teleraktam a tartályt és az előző szerelékkel gyulladásos sztori nem is volt így maradt 4 napot. A mostani szerelékkel nem merem ennyi ideig bent hagyni, így is elég vacak a már lassan gyógyuló sebből kirángatni a kis műanyag pöcköt.
Szóval tartály kb félig és kb 3 naponta teljes csere egyszerre.
Nem eszik olyan forrón a kását, egyelőre EüM tervezet. Ha tuti meglépik, akkor én is gondolkodóba/számolóba esek, de addig napsütés.hmmm, hát 80%on nekem már nem fog menni, így is alig....mindketten közalkalmazottak vagyunk...
Én még Gráciára is emlékszem, remélem jól. Én vettem is ilyen krémet. Csak már nem tudom melyik fiókban van.Ha minden igaz, valamikor Gabibaba írta ,hogy ez a krém jó a gyulladásokra.
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/BEPANTHEN_PLUS_krem/11267
Én még Gráciára is emlékszem, remélem jól. Én vettem is ilyen krémet. Csak már nem tudom melyik fiókban van.![]()
Sajna nem tudom, hogy mikortól lesz elérhető az új, szenzitív kanül, de szerintem Gábor a talira fog hozni egy mintadarabot. Addigra ő biztosan tud mondani közelebbit.hát mostanában nekem is mindig begyullad a tű helye
Kata ha van infó az új szerelékről akkor kérjük!!!