Sziasztok én is tanácsot szeretnék kérni. Tibusnak napok óta nagyon alacsony a cukra, ill. napközben jó, de raggalante hypoval kelünk, csütörtök péntek 2,6 al keltünk csütörtökön még tízórainál is mintha nem evett volna reggelit, 2,7 volt, pénteken voszont minden ugyanígy történt, és tízórainál 10,1 volt, ezért aztán nem vettem vissza a reggeli inzulinból. Este 3-4-5 körüli értékre szokott utóvacsizni, ami mostanában dinnye falatkák, és utána adok rá egy 0,3 at, mert pénteken is dinnyézett még este nem korrigálltam rá, és reggel 8 al keltünk. Ma meg egyszerűen ilyen nem volt, csak egyszer mióta cukros, 1,6 al kelt azt hittem rosszúl látok, mégegyszer mértem, semmi baja nem volt, ellenben velem. Este elcsúsztunk vendégeink voltak 3,1 el vacsizott 8 órakor, és fél tízkor ugyancsak 3 ra evett 3 szem szilvát, így feküdt le. Nem korrigálltam rá. Lehet hogy nem jó ha alacsony cukorra gyümölcsöt eszik, de én úgy tudom hogy pl. a dinnyét is nagyon óvatosan kell kezelni, hát most,ár úgy tapasztalom tibus nagyon bírja enni. De ez most megint csak egy időszak, ilyen nem szokott lenni, és nem is tudom hogy csináljam ilyenkor. Most reggel is reggeli után vártam ehgy kicsit de utána elindítottam a szokásos inzulint, mert ha nem teszem nagyon megugrik. Tudtok valami okosat írni mit hogyan csinállnátok, adjak inkább valami kenyérfélét, vagy kekszet este, és hogyan korrigálljak, vagy ne adjak ilyenkor korrekciót, és mérjem éjszaka, és akkor korrigálljam ha látom hogy emelkedik? Csak ez olyan macera, mert akkor folyamatosan mérnem kell éjjel, és mi ezt már nem szoktuk.