mindenkinek

misamaci

Aktív tag
A Greenpeace aszerint állítólag már műholdképről is látszott, hogy szivárog a gát egy repedésen.

Ezzel csak az a baj, hogy ha megnézed a képet (nagyképernyőn, teljes nagyítással), akkor az, ami abban a sarokban elsőre repedésnek látszik, az már inkább a feltöltéskor keletkező zagykúpon lefutó vízmosásnak látszik ... amúgy a gát északi oldala mentén ilyen alakzatból van még egy csomó, azoknál a homokkúp is látszik. (különben meg ha az ami a képen van, tényleg repedés lett volna, akkor az a gát 2 percig se állt volna, nemhogy fél évet ... a lépték szerint kb 2 méter széles és kb 15 méter hosszú lenne az, amire azt mondták, hogy repedés) .... itt van a műholdkép a jelzést nagyjából oda tettem, ahol átszakadt a gát.

Nemrég vittek újságírókat a gáthoz ... szóval az ott készült képeket látva már értem miért néztek értelmetlenül a cég szakemberei elsőre .... egy, az alapjánál 65 méter vastag, tömörített, cementálódott kohósalakból (lényebében salakbeton) épített gátnál tényleg eléggé érthetetlen, hogy mitől tudott így átszakadni?
cikk és képek itt

umbra08

Aktív tag
Vigantol

Ígérem, nem teszem fel több fórum topic-ba, de szeretném, ha minden kisgyermekes anyukának eljutna. Bocsi a többiektől, akit nem érint. Egyébként, aki hallja, adja tovább...

Nem tudom, hogy hallottatok-e róla, de a Vigantol bizonyos sorszámozott darabjait kivonták a forgalombó, mert mérgező.
http://www.ogyi.hu/dynamic/vigantol39207_5_2010_1.pdf
Itt megnézhetitek, hogy melyiket. Ha ilyen van otthon, <IGNORE style="LEFT: 32px; WIDTH: 12px; TOP: 94px; HEIGHT: 17px"></IGNORE><IGNORE style="LEFT: 14px; WIDTH: 476px; TOP: 110px; HEIGHT: 81px"></IGNORE>ne adjatok belőle a gyermeketeknek!!!!!!!
Azt írják, hogy Magyarországon ezek a sorszámok nem kerültek forgalomba, de ez nem igaz, több anyuka is jelezte egy másik fórumon, hogy nekik pont ilyen van otthon és van aki 3 kisgyereket mérgez vele esténként!
Nézzétek meg a sorszámot!

http://www.szon.hu/hirek/magyarorszag/cikk/bevonta-az-ogyi-a-gyerekek-d-vitamint-potlo-gyogyszeret/cn/haon-news-charlotteInform-20101007-0509197777

Csak annyi, hogy nekünk a 109793 gyártási számú van otthon (pár hete használjuk) és benne van a listában.....<!-- google_ad_section_end --> <!-- / message --><!-- google_ad_section_end --><!-- / message -->

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ígérem, nem teszem fel több fórum topic-ba, de szeretném, ha minden kisgyermekes anyukának eljutna. Bocsi a többiektől, akit nem érint. Egyébként, aki hallja, adja tovább...
<!-- / message --><!-- google_ad_section_end --><!-- / message -->
Teljesen rendben van, ha a fontos infot több helyen elérhetővé teszed, így nagyobb eséllyel rátalálnak az érintettek. :)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ezzel csak az a baj, hogy ha megnézed a képet (nagyképernyőn, teljes nagyítással),
Ezer köszi az infokért. Az említett műhold felvételt csak most általad volt lehetőségem jobban megnézni, ugyanis csak egy pillanatra láttam, mivel azt a felvételt tv-ben néztem. Így méginkább helytálló az "állítólag" megfogalmazás.

Az biztos, hogy vannak (mert mindig vannak) elhamarkodott kijelentések, amik még szorulnak némi finomításra. Azonnal megindulnak az egymásra mutogatások, harsogó felelős keresések, ahelyett, hogy ugyanilyen iramban inkább a segítség nyújtáson munkálkodnának.

Oldal tetejére