Sziasztok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani az Egészségpajzs Ételszállító céget. Sokunknak gond és szinte lehetetlen feladat napi szinten
megoldani a megfelelő táplálkozást... Itt diabéteszes és inzulinrezisztencia étrend rendelésére is van lehetőség. kórházi dietetikus számolja a szénhidrátot, meleg szívvel ajánlom
)
http://www.egeszsegpajzs.hu/
Környezetünk szennyeződései, életvitelünk káros hatásai, mint pl. a stressz, egyre inkább éreztetik hatásukat, különböző ételallergiák, glutén érzékenység, laktóz – és tejfehérje érzékenység alakult ki, és egyre több diabéteszes betegről tudunk.
Elsőként alakítottuk ki Diabéteszes étrendünket, ami orvosilag megfelelő egy közepesen súlyos cukorbeteg részére, de az egyéni igényeket is ki tudja elégíteni.
Kórházi dietetikus szakember segítségével napi 1400 kalóriás, 160 gramm szénhidrátot tartalmazó ételsort állítottunk össze ( reggeli 30 gr. ch., tízórai 20 gr. ch főleg gyümölcs, zöldség, két- vagy háromfogásos ebéd 50 ch., uzsonna 20ch. Szintén gyümölcs vagy könnyű édesség, vacsora 40ch, általában egy fogásos meleg étel)
A diéta legfontosabb jellemzője, hogy az alapanyagokat helyesen kell megválasztani, meg kell találni azt az édességet, amit nyugodtan elfogyaszthatunk anélkül, hogy bűnöznénk és a megfelelő konyha technológiát kell alkalmazni.
Diabéteszes egész napos menünk mellett Diabétesz ebéd rendelésére is van lehetőség!
Három éve találkoztunk először a nők jelentős hányadát érintő betegséggel, a PCOS szindrómával, ami vezető meddőségi ok a termékeny korú nők esetében.
Kialakulásában az inzulinrezisztencia, a túlsúly, a vérzsír lebontásának problémája a felelős, amit megfelelő diétával visszafordíthatóvá tehetünk.
Inzulinrezisztencia ebédünk, és egész napos menünk pontosan meghatározott szénhidrát tartalmú ételeket biztosít, melyekben a lassan felszívódó ch-k túlsúlyban vannak. A szokásos köretek helyett inkább zöldségfélék, gabonafélék, hajdina, bulgur, köles, csicseriborsó szerepelnek összeállításainkban.
Cégünk mottója, ahogy egy latin közmondás is hangsúlyozza:
„Azért eszünk, hogy éljünk, nem azért élünk, hogy együnk.”