Vércukormérők

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ilyet hol szereztél be?
Zsuzsa, ez az a bicajlámpa, 890 Ft.
 

manocs

Új tag
Lehet, hogy csacsiság, de fejlámával nem lenne jobb? oda világít, ahová nézel, nem kell hozzá kéz, meg "nyáladzás " sem. Vannak olcsóbb változatok is 2-3 leddel.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
A fejlámpa nekem is eszembe jutott, nekem van, és baromi erős a fénye. Egy éjszakai cukorméréshez gyenge fényforrásra van szükség.
 

poe

Őstag
Fejlámpa sokféle van, van olyan aminek állítható a fényereje, többféle üzemmódot tud, sőt többféle színt... De ezek nem párszáz forintba kerülnek.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Fejlámpa sokféle van, van olyan aminek állítható a fényereje, többféle üzemmódot tud, sőt többféle színt... De ezek nem párszáz forintba kerülnek.
Hát ez az, az ár sok mindent befolyásol. Még magamnak sem vettem 4 ezer forintosat, mert olyan ritkán használom, hogy nem akartam költeni rá. Az enyémnek csak annyi a luxusa, hogy a lámpa levehető a fejpántról, és mivel mágneses, fel lehet tapasztani valamilyen fém felületre. Világítani pedig csak egy féle fényforrással tud, de az erős.
 

napocska

Őstag
Elképzelem a jelenetet, amint az éjszaka közepén egy világító fejlámpával elkezdek Dani ujjai után halászni a takaró alatt. :)
Ha véletlenül felébred, azt hiszi, ufók törtek ránk :)
 

somcsika

Aktív tag
Utazó árusoknál lehet akár 800 -1000 Ft-ért is venni ilyen fejlámpát, a párom egy hónapja körül vett. Hozzánk rendszeresen járnak a Művelődési házba. Annak is a fényét 3 fokozatban lehet állítani és még villogó módban is üzemel.
Nem biztos, hogy ha napi rendszerességgel használja az ember tartós (ár-minőség) arány, de hát éjszaka használva egy max. 5 percre szerintem tökéletesen megfelel.
 

cukorfalat

Új tag
Képzeljétek, a barátnőm vett magának valami vércukormérő készüléket. Tudja, hogy én szoktam mérni, de meg nem kérdezett volna, hogy mit ajánlok. A gép még csak mér valahogy, de az ujjszúrója akkora lyukat hagy az ujjában, hogy percek múlva is vérzik... Nem tudom hol vehette...
De múltkor már valami közértben láttam ilyet... őrület!
 

timka

Új tag
Sziasztok.Tartalék cukormérőt lehet valakitől kérni vagy csak venni gyógyszertárban.Arra gondolok mint a pumpánál,hogy adnak egyet tartalékba ameddig nyaralok.
 

linus

Tag
Mennyibe kerül ennek a tesztcsíkja? És mégis milyen kategóriájú mérő? (Tudom nem ide vág, da ha már itt van róla szó...................)
 
Oldal tetejére