vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Teki!Ne felejtsd el a szeretet-csomagot!!!
Dehogy felejtettem, akasszak és toljak már? Neked mi lenne a jó időponty?
Teki!Ne felejtsd el a szeretet-csomagot!!!
Növényke kért egy-két prospit, ami nekem még van készleten. Tudod, mi egy városban lakjuk magunkat.He?! Csigusz má' megin' lemaradt valamiről?! Csigusznak neeem érteniii!:mrgreen:
Ahaa! Most már érteni Csigusz is... ;-)
Csigusznak nem lenni hosszú nózi! Nahát! ... Csigusz lenni csak egy iciri-picirit kíváncsi... Na, és akkor mi van?! De csak ippenhogycsak...;-) :-D
Teki!Elkéstem a szülőiről!Csá!Telón elérsz!
Ok, de már fél hat. Na mindegy, akkor fél hétre odatekerek a Vasvári eléje.Nekem 5-kor szülői a vasváriban.Sztem olyan fél7 fele vége.Utána?
Na most híjjalak, vagy ne híjjalak? ez itt a kérdés.Teki!Elkéstem a szülőiről!Csá!Telón elérsz!
Szia Zsu! Majd írd le, hogy oldottad meg a "franciskát"! Egy kis tápoldat ugye helyrehozta Növénykét?
Nos... Eszembe jutott még egy érdekesnek tűnő dolog... Hátha segítséget jelentene sokaknak az alábbi téma:
-Ki hogyan vette észre, illetve miből gondolta, hogy véget ért a remissziós fázis (Honey Moon, Mézeshetek, stb.-nek is nevezik...)?!
-Kb. mennyi idő telt el a totális diabetes kialakulása, és a diab. diagnosztizálása között?
-Saját Magatok gondoltatok erre, vagy esetleg más (pl. orvos, betegtárs) hívta fel a figyelmeteket az esetleges ilyen irányú változásra?
-Kb. milyen mértékben változott az inzulin igényetek?
-Kb. mennyi idő alatt sikerült beállítani a helyes inzulin mennyiséget?
-Vércukrotok mennyire változott? Úgy értem, hirtelen lett magasabb, vagy csak szép fokozatosan emelkedett?
-Közrejátszott egy esetleges betegség a remissziós fázis vélhető "meggyorsításában"? Pontosabban: előzte meg betegség a későbbiekben is magasabb inzulin igényt? (Szóval, a betegség lezajlása után nem kellett csökkenteni az inzulinon, hanem maradt az emelt mennyiségű inzulin. Tudom, körülményesen fogalmazok...:-D)
És minden egyéb tényező/észrevétel érdekelne!!! ;-)
...Esetleg C-peptid adatok diab induláskor, és a már totális diab. fázisakor?!
Látod... Nem állnak velem szóba... :cry: :mrgreen: