Most ami óta ovis 10 alatti de a körüli cukrai vannak, ritkán van két számjegyű értéke de 8-9 körüli ált a cukra. Amire most mondhatnám akkor hozzá lehet nyúlni a bázishoz, igen ám de amint elkezdek ilyenen töprengeni, mindjárt csinál délelőtt egy 4 es cukrot reggel 3,2 vel keltünk, és norm napjai vannak. Ilyenkor leteszek a bázis változtatásról. Aztán megint jönnek emelkedettebb napok, és akkor igazodjak ki rajta. Egyébként én hozzá se nyúlhatnék a bázishoz, azt a dr.-nénink nagyon kifogásolná, csak vele való egyeztetés után változtathatok. Ez másik dr.-néninél is így volt.
Én is egyetértek Timeácskával abban hogy bizony csak úgy lehet kihasználni és élvezni a pumpa adta lehetőséget ha a bázishoz is hozzápiszkáltok. Vagy a mozgásnál sem szoktátok levenni a bázist? Ahhoz is kellene szólni a dokinak? Én ha tudom hogy nem diéta miatt van a magas cukor akkor bizony állítok a bázisomon....És amikor visszaáll 1-2 napon belül a jó értékre akkor visszaállítom 100%ra. Mert lehet épp front volt és nem vettem észre, vagy csak épp valami kerülgetett... Mondjuk ha állítok a bázison akkor sem mérek többet mint annakelőtte.
A dokinőm azt mondja, hogy a jól beállított bólushoz nem kell hozzányulni. mert minek??? És igaza van. ha rossz a cukor, de a bólus megfelelően működik akkor a bázisban van a bibi....