poe
Őstag
Mecsoda?Ilyen tapira nem beindulni...Ilyet!:shock:
Mecsoda?Ilyen tapira nem beindulni...Ilyet!:shock:
Azt gondolom, csak nem értettem mit akarsz mondani. De lehet én vagyok ma tompább a szokottnál...Mi mecsoda?Nem váltottam témát!!!![]()
A szerelékre is!Fiúk, a fürdés utáni szerelék csere csak a szenzorra vonatkozik? Vagy az inzulinos szerelékre is? Én nem hallottam ilyet, segítsetek léccike.
Mindenre. Pusztán arról van szó, hogy a tusfürdőben testápolók, olajok stb lehetnek, amikre értelemszerűen nem tapad a cucc.Fiúk, a fürdés utáni szerelék csere csak a szenzorra vonatkozik? Vagy az inzulinos szerelékre is? Én nem hallottam ilyet, segítsetek léccike.
A szerelékre is!
Köszönöm így értem. Ezt nekünk is mondták, azt hittem van valami egyéb más oka is, amit én nem tudok.Mindenre. Pusztán arról van szó, hogy a tusfürdőben testápolók, olajok stb lehetnek, amikre értelemszerűen nem tapad a cucc.
Fél napra, vagy egy napra biztos, hogy nem érdemes áttérni a penre, legalábbis a bázis miatt semmiképp. A két óránkénti vc mérés, és óvatos korrekció nagyon jó megoldás.
A lányokkal (kolléganők) mi is terveztünk egy élményfürdős hétvégét, de nálunk sajna pont az öltöző szekrény nem biztonságos. Úgyhogy nem tudom, hogy oldom meg, de a pumpát biztos nem akarom vinni. Valószínű nálam a pen a megoldás, és a gyakori vc mérés.
Hát én nem merem. Még agyalok, hogy hogyan legyen, mert nem csak csobogni akarunk, hanem gőz,- meg törökfürdőzni is. Oda be a melegbe meg tényleg nem lehet bevinni.Kedves Kata, Számtalan esetbe egy egyszerű kabinba hagytam a pumpámat. Arra kell figyelni,hogy le legyen véve a hangja,hogy ne csipogjin. Lehet,hogy ezt bátor tettnek tartod ,de egyszersem fordult meg a fejembe,hogy feltörik a kabint.Természetesen 2 óránként vissza mentem mérni ill. úgy ahogy Poe irta 1-2 egységet beadni. Hál, istennek eddig semmi problémám nem volt. Szerintem bátran vidd magaddal, mert csalánba nem üt a ménkű.![]()
Hát én nem merem. Még agyalok, hogy hogyan legyen, mert nem csak csobogni akarunk, hanem gőz,- meg törökfürdőzni is. Oda be a melegbe meg tényleg nem lehet bevinni.
Nálunk most új az élményfürdő, decemberben lett kész, és aki volt már, az mondta, hogy az öltözők eléggé póriasan lettek megoldva.
Ez így van, ezért gondoltam én is a penre, semmi pihenés, szórakozás nem lenne, ha túlaggódnám magam.Szvsz, ha aggódnál a pumpa miatt, vigyél inkább egy pent. A kétóránkénti inzulin azzal is műxik, ha meg eltűnik, könnyen pótolható. Ha végig idegeskedsz a pumpa miatt, akkor a lényeg veszik el, ami miatt odamész, a kikapcsolódás.![]()
Ha minden magas cukira azonnal szereléket cserélnek, akkor az valóban pazarlás. Meg valóban mindig szereléket cserélnek, vagy csak kanült. Mert vagy rosszul mondják, vagy te továbbítod a kérdést rosszul.Nekem az lenne a kérdésem,hogy ha az ismerősömék nem tudják,hogy mitől ment fel a cuki,akkor egyből szereléket cserélnek.Ez így jó?Vagy feleslegesen "pazarolnak"?

Aki tanácsra vár, annak tanácsként hangzik, amit te beszélgetésnek ítélsz meg, erre tényleg muszáj figyelni, hogy ne süljön el rosszul. A jószándékod mindenképpen dícsérendő! De Katának igaza van szerintem, én sokszor érzem rajtad, hogy tanácsot adsz, mégha te nem is annak szántad.Hú ez hosszúra sikerült.Egyrészről én SOHA sem adok tanácsot.Én MINDIG csak kérdezek.Másrészről,ha érdeklődöm,a válasz engem is érdekel.Harmadrészt,akikkel kapcsolatban én érdeklődöm,mind nagyon örülnek a velem való beszélgetéseknek.Mindig tájékoztatnak és kérdeznek is.Ennek ellenére nem szoktam tanácsot adni,bizonyos konkrét információk pedig nem számítanak annak.Én nem annyira segítek,mint inkább beszélgetünk,és ez önmagában sokszor már nagyon sokat jelent nekik.A feltett kérdésre nem annyira konkrét,"tedd ezt-tedd azt" választ vártam magam sem,mintahogy én sem ilyeneket beszélek.Amolyan svédasztalosat,ha érted.De azért kösz!![]()
Mindenre. Pusztán arról van szó, hogy a tusfürdőben testápolók, olajok stb lehetnek, amikre értelemszerűen nem tapad a cucc.
Én ezt úgy kerülöm ki, hogy ha épp akkortájt kell cserélnem, akkor még zuhanyzás előtt kicserélem...Komolyan elég egy órát várni mindenféle olajos meg hidratáló tusfürdő után, és feltapad rá a tapasz?
Több mint fél éve nem használom a kedvenc tusfürdőmet, mert nem tapad rá fürdés utána a kanül. :???: