"Dehogy haragszom!!!Má mé is tenném?
Nem vagyok én olyant!!!
" (Bocsi a csenésért)
!!!

Nem vagyok én!!!
Aranyos,kedves,nyugis kis Hangya vagyok én!!!Ezt bárki megaszondja néked!!!![]()

Ő 1 földre szállt

Nem vagyok én!!!
Aranyos,kedves,nyugis kis Hangya vagyok én!!!Ezt bárki megaszondja néked!!!![]()

Tehát!!!
A kicsi likas ujjú Hangyára és a kicsi Csigura senki sem gondol???![]()
Nálam is hasonló a szitu. A nővérkém megy német honba, és megnézegettem a német oldalakat. Hát bizony ott is piszok drága, nem éri meg. Valószínű nem fogom a nővérkémet ezzel traktálni (nem bevásárló útra mennek), csak azért, hogy kék-fehér bökőm legyen.Én gondolnék, de hát még az enyém sem biztos. Így is azt mondta a sógornőm, hogy nem igér semmit,
Marcsi, utólagos engedelmeddel ezt az üzidet megjelentettem itt is: http://drinfo.hu/forum/altalanos-ke...ukorbeteg-gondozo-gondozas-101.html#post61917Sziasztok!
A nagy érdeklődésre való tekintettel röviden összefoglalom diabos múltamat
Hát ennyi "röviden". Aki kérdez, annak szívesen válaszolok.

Nálam is hasonló a szitu. A nővérkém megy német honba, és megnézegettem a német oldalakat. Hát bizony ott is piszok drága, nem éri meg. Valószínű nem fogom a nővérkémet ezzel traktálni (nem bevásárló útra mennek), csak azért, hogy kék-fehér bökőm legyen.
Hamarosan már nálunk is lesz a patikában, meg a diabokon. Fekete, hát fekete, majd rózsaszín lesz az tehenkés ragacstól.
Pénteken érdeklődtem a diabon,néztek bután a telefonban!![]()
Aki már használja, az leírta a tapasztalatát, és néhányan a véleményünket is. Ehhez csak 4-5 oldalt kell visszalapoznod, és olvasnod. Több információhoz jutsz, mintha most összefoglalnám neked 2 mondatban.Sziasztok!
Most hallottam,hogy megjelent a legújabb ujjszúró,a Multiclix azt hallottam,hogy ez sokkal jobb és kevesebb fájdalmat okoz mint a korábbiak,de nagyon érdekel a véleményetek róla,úgyhogy aki már használ ilyet,az kérem írjon nekem.
Hangyuszka! Te is új hobbit találtál Magadnak?! (Érdeklődgetés az ujjszúró után...)![]()
néztek beleje a telefonkagylóba!!!

Gondoltam megpróbálom...Ígynéztek beleje a telefonkagylóba!!!
Láttam ám!És hallottam is...

Az Accu-Chek Multiclix 2010. júniustól kapható a gyógyszertárakban és gyógyászati segédeszköz boltokban. Az Accu-Chek Multiclix 2010. júniustól kapható a gyógyszertárakban és gyógyászati segédeszköz boltokban.
http://www.vercukormeres.hu/egyeb-accu-chek-eszkozok.html
Júniusban ismét felteszem az oldalt, ahol a júliustól kapható.... szöveg lesz olvasható.
Drága Hangyuszka, ígérd meg, hogy jövő márciusig ugyanannyi leszel, addigra szerzünk, akár a föld alól is.

Megígérem!!!Becs szó!Kisdobos és úttörő!!!