Ujjszúró

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Tehát!!!
A kicsi likas ujjú Hangyára és a kicsi Csigura senki sem gondol???:(:(:(:(

Én gondolnék, de hát még az enyém sem biztos. Így is azt mondta a sógornőm, hogy nem igér semmit,
Nálam is hasonló a szitu. A nővérkém megy német honba, és megnézegettem a német oldalakat. Hát bizony ott is piszok drága, nem éri meg. Valószínű nem fogom a nővérkémet ezzel traktálni (nem bevásárló útra mennek), csak azért, hogy kék-fehér bökőm legyen.
Hamarosan már nálunk is lesz a patikában, meg a diabokon. Fekete, hát fekete, majd rózsaszín lesz az tehenkés ragacstól.

vighkata

No de eccer csak sok pénzet nyerek, és egy kuffernyi bökőt, meg vc mérőt, hozok, mindent, amit szeretnénk. :D De szép is lenne, de addig meg marad nekünk a patikusok tájékoztatása, és felvilágosítása. :dr_31::dr_31::dr_31:

vighkata

Sziasztok!
A nagy érdeklődésre való tekintettel röviden összefoglalom diabos múltamat

Hát ennyi "röviden". Aki kérdez, annak szívesen válaszolok.
Marcsi, utólagos engedelmeddel ezt az üzidet megjelentettem itt is: http://drinfo.hu/forum/altalanos-ke...ukorbeteg-gondozo-gondozas-101.html#post61917
de ezen a topikon is meghagytam.
Az össze többi ehhez szóló üzit viszont egy az egyben átmozgattam a "gondozós" topikba. Valószínű, hogy jön még neked válasz, Tímeácska, alias Csigu biztosan sokat tud neked ebben segíteni, ami ami a szivecskés részét illeti. :dr_24::cool::)

sünike

Új tag
Nálam is hasonló a szitu. A nővérkém megy német honba, és megnézegettem a német oldalakat. Hát bizony ott is piszok drága, nem éri meg. Valószínű nem fogom a nővérkémet ezzel traktálni (nem bevásárló útra mennek), csak azért, hogy kék-fehér bökőm legyen.
Hamarosan már nálunk is lesz a patikában, meg a diabokon. Fekete, hát fekete, majd rózsaszín lesz az tehenkés ragacstól.

Pénteken érdeklődtem a diabon,néztek bután a telefonban!:(

rugach

Új tag
Sziasztok!

Most hallottam,hogy megjelent a legújabb ujjszúró,a Multiclix azt hallottam,hogy ez sokkal jobb és kevesebb fájdalmat okoz mint a korábbiak,de nagyon érdekel a véleményetek róla,úgyhogy aki már használ ilyet,az kérem írjon nekem.

vighkata

Sziasztok!

Most hallottam,hogy megjelent a legújabb ujjszúró,a Multiclix azt hallottam,hogy ez sokkal jobb és kevesebb fájdalmat okoz mint a korábbiak,de nagyon érdekel a véleményetek róla,úgyhogy aki már használ ilyet,az kérem írjon nekem.
Aki már használja, az leírta a tapasztalatát, és néhányan a véleményünket is. Ehhez csak 4-5 oldalt kell visszalapoznod, és olvasnod. Több információhoz jutsz, mintha most összefoglalnám neked 2 mondatban.

Ha te is rákérdezel a diabon, akkor arra meg mi lennénk kíváncsiak, hogy neked mit mondanak, hallottak-e róla.

sünike

Új tag
Most írom össze melik rendelőt hívjam fel....
És húzom majd a vonalat egy rublikába ahol így:o néznek a telefonba!!!:rohog::rohog::rohog:
Az az érzésem sok vonal lesz...

vighkata

:rohog::rohog::rohog: Az Accu-Chek Multiclix 2010. júniustól kapható a gyógyszertárakban és gyógyászati segédeszköz boltokban. :(:(:(

http://www.vercukormeres.hu/egyeb-accu-chek-eszkozok.html

Júniusban ismét felteszem az oldalt, ahol a júliustól kapható.... szöveg lesz olvasható.

Drága Hangyuszka, ígérd meg, hogy jövő márciusig ugyanannyi leszel, addigra szerzünk, akár a föld alól is.

sünike

Új tag
:rohog::rohog::rohog: Az Accu-Chek Multiclix 2010. júniustól kapható a gyógyszertárakban és gyógyászati segédeszköz boltokban. :(:(:(

http://www.vercukormeres.hu/egyeb-accu-chek-eszkozok.html

Júniusban ismét felteszem az oldalt, ahol a júliustól kapható.... szöveg lesz olvasható.

Drága Hangyuszka, ígérd meg, hogy jövő márciusig ugyanannyi leszel, addigra szerzünk, akár a föld alól is.

:dr_31::dr_31::dr_31:Megígérem!!!Becs szó!Kisdobos és úttörő!!!:rohog::rohog::rohog:
Várok én de remélem nem hiába!!!;)

Oldal tetejére