Legutóbbi tartalom: rugach

  1. R

    Insulinpumpa

    Megfogom érdeklődni,mert most én is kezdek ebben gondolkodni.
  2. R

    Insulinpumpa

    Most hallottam,hogy létezik olyan inzulinpumpa - igaz méregdrága - amivel minden gond nélkül lehet pl. fürödni,úszni anélkül,hogy bármilyen meghibásodás történne vele. Sajnos több információm nincs róla.
  3. R

    Vércukormérők

    Zavar valakit az,hogy hangjelzést ad a vércukormérő? Mert szerintem egyáltalán nem zavaró,sőt jó is,mert figyelmeztet a mért vércukor szint megadására.
  4. R

    Vércukormérők

    Igen.Én is nagyon megszerettem a Roche termékeit,az Accu Chek vércukormérőket és a multiclix ujjbegyszúrót,mert jól működnek,pontosak és megbízhatóak.
  5. R

    Vércukormérők

    A bőség zavarával fogsz küzdeni,mert annyi van.A lényeg,hogy jót válassz,ami nem megy hamar tönkre,jól és gyorsan mér.
  6. R

    Penes problémák

    Úgy tűnik,tényleg számít,hogy az adott inzulin fajtához a gyártója által kínált pent használjuk dacára annak,hogy más fajta pennel is használható ugyanazon inzulin fajta. Nekem azóta kezd jobb lenni a cukrom,hogy az adott inzulinhoz gyártott pennel adom be.
  7. R

    Mindenkinek - inzulinok

    Nagyon sok féle inzulin van manapság,mind a bázis mind a gyors hatású inzulinok közül. Érdekelne,hogy ti milyeneket használtok,illetve szerintetek melyik inzulin párosítás a legjobb.
  8. R

    Vércukormérők

    Csak össze ne tévesszed vele:D
  9. R

    Vércukormérők

    Igen,minden a támogatáson áll vagy bukik.Az a cég a nyerő amely ezt eléri és nem csak a tesztcsíknál hanem a készüléknél is.
  10. R

    Vércukormérők

    Természetesen a rácsöppentős tesztcsíkokra gondoltam,de szerintem eléggé kitalálható volt.:mad:
  11. R

    Vércukormérők

    Jó reklám!:)
  12. R

    Insulinpumpa

    Köszönöm,hogy válaszoltál.Látom időnként magadat is tudod moderálni. Gratulálok!:D
  13. R

    vércukormérés újra

    Én úgy tudom,hogy az ujjbegy oldalsó részét kell megszúrni épp azért,hogy ne sérüljön annyira a tapintás érzékelés az ujjbegyen, és én így is szoktam venni vért az ujjbegyemből.
  14. R

    Reggeli utáni magas cukrok

    Mostanában sajnos nekem sem valami jók a cukor adataim,eléggé össze-vissza ugrál.Sajnos sokszor nagyon nehéz orvosolni a bajt.De ahogy nálad olvasom,hogy a reggeli értékeid magasak,szerintem a bázis inzulint kéne növelni vagy kicsit később beadni este,mert szerintem azért magasak a reggeli...
  15. R

    Insulinpumpa

    inzulinpumpa Én nem ismerem az inzulin pumpát mert én pent használok.Ezért érdekelne,hogy a pumpánál milyen fajta inzulint használtok? Csak gyorsan hatót vagy ennél is használtok bázis inzulint?
Oldal tetejére