A sajttorta akkor van kész, ha összeáll, de a közepe még remeg, mikor megrázzuk
A vajat megolvasztjuk, a kekszet pedig aprítóban megőröljük, majd összekeverjük és egy kapcsos tortaforma aljára egyenletesen lenyomkodjuk.
A tejszínt habbá verjük, majd hozzákeverjük a mascar-ponét, a por-eritritet, a citrom levét, a héját és a vanília kivonatot.
A kekszes alapra rákanalazzuk a krémet, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a gyümölcsöket a torta tetejére szórjuk és már fogyasztható is.
adag összes (A 226,7 g szénhidrátból 60 g eritrit alapú cukoralkohol, mely nem emeli a vércukrot)
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.