Az almás-diós lepény egy gyorsan összeállítható, kevert sütemény. Karácsonyra is tökéletes.
A hozzávalókat összekeverjük, kisebb tepsibe simítjuk (kenhető, nem folyékony masszának kell lennie).
A tetejére alma szeletkéket nyomkodunk, 165 fokon kb. fél óráig sütjük.
Utána megkenjük a 3 kanál lekvárral és megszórjuk durvára vágott dióval, 10 percre visszatesszük a sütőbe.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.