Az egyik leggyakrabban készített édesség, nagyon sokféle változata létezik, mindenki szereti, és egyszerű elkészíteni.
A lisztet, édesítőszerrel és egy kevés fahéjjal összekeverjük, majd elmorzsoljuk benne a vajat.
A tojást hozzáadagolva sima tésztává gyúrjuk, aztán kinyújtjuk, és (2-3 mm) vékonyságú kör formát vágunk belőle.
A vékonyra szelelt almát szép sorban rárakjuk, majd megszórjuk fahéjjal, édesítőszerrel ízlés szerint.
A széleket behajtjuk és 20–25 perc alatt ropogós-pirosra sütjük a tortát.
adag 1 főre
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.