Antipasto aglio - szardellás pikáns szendvics feltéttel
A fokhagymagerezdeket meghámozzuk és keresztben 3 mm-es szeletekre vágjuk.
A végeket fokhagymapréssel átnyomjuk és a szardellafilével együtt egy kerek aljú edénybe (a legjobb egy mozsár) tesszük.
Hozzáadjuk az aprított petrezselyemzöldet, a vajat és az olaj első felét, majd az egészet egy pasztává dolgozzuk el.
A fokhagymaszeleteket egy serpenyőben a maradék olajon aranybarnára sütjük (vigyázzunk, meg ne égjen).
A szardellapasztát a pirított kenyérszeletekre kenjük és a sült fokhagyma gerezdekkel körítjük.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.