Hagyományos, nagyon egyszerű és finom étel, rántás nélkül.
A babot előző este beáztatjuk annyi vízbe, mely elfedi.
Másnap kuktába tesszük, és a tisztított ujjnyi hosszúra vágott répákat, tisztított fokhagymát illetve a tisztított hasábolt zellert valamint a karikázott kolbászt is hozzáadjuk. Borssal ízesíthetjük.
Lefedve kb. 45 percig főzzük a kuktában, ameddig a babok teljesen megpuhulnak.
A levest a végén sózzuk, és tálaláskor tejföllel gazdagíthatjuk.
adag 1 főre
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.