Gluténmentes étrendi ajánlás
A húst kockára vágjuk, egy evőkanál olajon teflon edényben átpirítjuk, ízesítjük sóval, borssal, csipetnyi fűszerpaprikával, majoránnával és zúzott fokhagymával. Kevés vízzel felengedve puhára pároljuk, majd mikor megpuhult zsírjára pirítjuk.
Közben a megtisztított burgonyát egyenletes kockákra vágva, sós vízben félig megfőzzük. Leszűrve jól lecsurgatjuk, olajjal kikent tepsibe tesszük, majd a maradék olajjal meglocsolva, előmelegített sütőben rózsaszínűre sütjük.
A tepsis burgonyát a kész hússal lazán összekeverve rögtön tálalhatjuk.
Tipp: Érdemes a húst egy nagyobb teflon edényben készíteni, hogy abban keverhessük össze a burgonyával, ne menjen kárba a fűszeres pecsenyelé. Salátákkal, savanyúságokkal fogyasztható.
adag 1
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.