Print Options:

Fetás céklakrém

Hozzávalók1 adag

Mártogatósnak vagy teljes őrlésű kenyérre / rozskenyérre kenve kitűnő.

Fetás céklakrém

10 adag
 1 darab közepes cékla – 20 dkg
 1 darab kis fej vöröshagyma – 5 dkg
 15 dkg feta sajt
 2 dl natúr joghurt
 1 lb őrölt kömény
 1 gerezd fokhagyma (választható)
1

A céklát vagy vízben megfőzzük, vagy párolóban puhára pároljuk, majd apró lyukú reszelőn lereszeljük.

2

A fetát villával összenyomjuk, és a joghurttal összekeverjük.

3

A hagymát szintén lereszeljük, és a céklához adjuk.

4

A céklát a fetás joghurttal összekeverjük, és kis köménnyel fűszerezzük.

Tápanyagtartalom – 1 adagban
5

Energia: 54,6 Kcal
Fehérje: 3,7 g
Zsír: 3,2 g
Szénhidrát: 2,8 g

Tápanyagtartalom

adag összes


Mennyiség adagonként
Kalória 546
% Napi érték *
Zsír 31.9g50%
Szénhidrát 28.8g10%
Fehérje 37g74%

* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.

>
Close Popup

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Close Popup
Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Technikai Cookie-k
Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Save
Összes engedélyezése
Open Privacy settings