Mártogatósnak vagy teljes őrlésű kenyérre / rozskenyérre kenve kitűnő.
A céklát vagy vízben megfőzzük, vagy párolóban puhára pároljuk, majd apró lyukú reszelőn lereszeljük.
A fetát villával összenyomjuk, és a joghurttal összekeverjük.
A hagymát szintén lereszeljük, és a céklához adjuk.
A céklát a fetás joghurttal összekeverjük, és kis köménnyel fűszerezzük.
Energia: 54,6 Kcal
Fehérje: 3,7 g
Zsír: 3,2 g
Szénhidrát: 2,8 g
adag összes
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.