Print Options:

Répatorta

Hozzávalók1 adag

Omlós répatorta, akár ünnepi alkalmakra is.

Répatorta

12 szelet
 4 darab közepes tojás
 16 dkg eritrit
 40 dkg sárgarépa
 4 dkg 60% zsírtartalmú margarin
 20 dkg teljes őrlésű liszt + egy késhegynyi szódabikarbóna
 1,50 mokkáskanál fahéj, őrölt szerecsendió és őrölt szegfűszeg
 Ízlés szerint dió, mogyoró vagy egyéb olajos magvak (ezek tápértéke nincs beleszámolva a recept tápanyagtartalmába)
1

A tojás sárgáját az eritrittel kikeverjük, a lisztet a fűszerekkel és a szódabikarbónával elvegyítjük.

2

A két keverékünket összeöntjük és ehhez adjuk a reszelt sárgarépát, majd a felvert tojások fehérjét.

3

A kivajazott, kilisztezett 24 cm-es kapcsos tortaformába még nagyon vékonyan zsemlemorzsát szórunk, így öntjük bele az előbb kapott masszát.

4

180 fokon, 70 percig sütjük.

Tápanyagtartalom

adag 1 szeletben (a 28,9 g szénhidrátból 13,25 g eritrit)


Mennyiség adagonként
Kalória 113.5
% Napi érték *
Zsír 4.07g7%
Szénhidrát 28.9g10%
Fehérje 4.8g10%

* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.

>
Close Popup

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Close Popup
Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Technikai Cookie-k
Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Save
Összes engedélyezése
Open Privacy settings