Omlós répatorta, akár ünnepi alkalmakra is.
A tojás sárgáját az eritrittel kikeverjük, a lisztet a fűszerekkel és a szódabikarbónával elvegyítjük.
A két keverékünket összeöntjük és ehhez adjuk a reszelt sárgarépát, majd a felvert tojások fehérjét.
A kivajazott, kilisztezett 24 cm-es kapcsos tortaformába még nagyon vékonyan zsemlemorzsát szórunk, így öntjük bele az előbb kapott masszát.
180 fokon, 70 percig sütjük.
adag 1 szeletben (a 28,9 g szénhidrátból 13,25 g eritrit)
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.