Print Options:

Sárgarépás keksz

Hozzávalók1 adag

Egészséges, pihe-puha nassolnivaló.

Sárgarépás keksz

kb. 45 db
 25 dkg tönköly liszt
 25 dkg reszelt sárgarépa
 3 evőkanál olaj
 1 teáskanál szódabikarbóna
 édesítőszer (pl. eritrit por)
 késhegynyi só
1

A sárgarépát finomra reszeljük, ehhez adjuk a lisztet, az olajat, az édesítőszert, szódabikarbónát és a sót. Jól összegyúrjuk, majd állni hagyjuk 1 órát.

2

Ezután 5 mm vastagra nyújtjuk és kb. 3x3 cm-es kockákra osztjuk (kb. 45 db lesz belőle).

3

170–180 fokos előmelegített sütőben megsütjük.

Tápanyagtartalom

adag 1 kekszben


Mennyiség adagonként
Kalória 25.8
% Napi érték *
Zsír 0.8g2%
Szénhidrát 3.56g2%
Fehérje 0.7g2%

* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.

>
Close Popup

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Close Popup
Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Technikai Cookie-k
Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Save
Összes engedélyezése
Open Privacy settings