A kaliforniai paprikából többféle színűt is használhatsz, akár tojással is tölthető.
A paprikákat megmossuk, felezzük, kicsumázzuk és egyenként „kibéleljük” egy-egy lapkasajttal.
A gombát megmossuk, aprítjuk és az olajon sóval megpirítjuk. A sonkát kis kockákra vágjuk és hozzáadjuk a gombához, borsozzuk, fokhagymázzuk.
Ezzel az ízletes keverékkel megtöltjük a paprikákat, majd egy másik lapkasajttal lefedjük a „paprikacsónakokat”.
A sütőt 160 fokra előmelegítjük és kb. 20–25 perc alatt megsütjük.
adag 1 főre
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.