Gluténérzékeny étrendi ajánlás
A csirkehúst, ha szükséges, vékonyabb szeletbe vágjuk, enyhén megsózzuk, , majd a felmelegített margarinon mindkét oldalát hirtelen átsütjük.
A hússzeleteket megszórjuk apróra összevágott tárkonnyal, hozzáadjuk a citrom lereszelt héját, és citromlevet. Felöntjük a borral, és fedő alatt puhára pároljuk.
A hússzeleteket előmelegített tálra félretesszük.
A húslét felforraljuk, és a tejszínt belekeverve összemelegítjük.
A hússzeleteket a mártással leöntve, rizskörettel tálaljuk.
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.