Gluténérzékeny étrendi ajánlás - csicseriborsóból készült tésztával
A tésztát enyhén sós vízben – melybe tettünk egy evőkanál olajat – főzzük a tájékoztatóban megadott időpontig, majd szűrjük le, tegyük egy nagyobb tálba, és hagyjuk kihűlni. Míg hűl, többször keverjük meg óvatosan, hogy a tészta ne ragadjon össze.
A kihűlt tésztához adjuk hozzá a salátakeveréket és a cikkekre vágott uborkát. Locsoljuk meg ízlés szerinti mennyiségű balzsamecettel, folyékony édesítőszerrel.
Óvatosan keverjük össze a salátát, és érleljük össze hűtőszekrénybe, kb. ½-1 órát.
Osszuk el a salátát négy tányéron, és díszítsük a negyedekbe vágott paradicsommal.
Tipp: Köretként tálalható sült húsokhoz.
adag 1
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.