Gluténmentes étrendi ajánlás
A fiatal, zsenge karalábékat megtisztítjuk, belsejüket karalábévájóval kivájjuk.
A rizst előfőzzük, lehűtjük.
A ledarált húst elkeverjük a főtt rizzsel, a tojással, sóval, borssal és az apróra összevágott petrezselyem zölddel. Az így kapott töltelékkel megtöltjük a kivájt karalábékat.
Bevonatos edényben, mindkét oldalát olajon átfuttatva, enyhén megsózzuk, csontlével vagy vízzel felöntve megpároljuk úgy, hogy többször átfordítjuk a karalábékat. Mikor megpuhultak, óvatosan másik edénybe rakjuk.
A megmaradt olajban a karalábégolyókat megpároljuk, finomra vágott petrezselyem zölddel ízesítjük. Tejföllel elkevert rizsliszttel, vagy keményítővel behabarjuk. Összeforraljuk, majd a töltött karalábékat visszatéve az egészet készre főzzük.
adag 1
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.