Print Options:

Zabkorpa kása

Hozzávalók1 adag

Zabkorpa kása tejbegríz helyettesítésére

Zabkorpa kása

1 főre
 5 dkg zabkorpa
 2 dl tej (1,5%-os)
 1,20 dl víz
 1 dash
 1 teáskanál stevia (vagy más édesítőszer)
 fahéj
 áfonya (vagy málna, eper stb., nincs beleszámolva a recept tápanyagtartalmába!)
1

A tejet és vizet egy lábasban melegíteni kezdjük. Ízesítjük sóval és a steviával.

2

Amikor már majdnem felforrt, beleöntjük a zabkorpát és kevergetve sűrűre főzzük. Olyan állaga, megjelenése és íze lesz, mint a tejbegríznek.

3

Fahéjjal és áfonyával vagy más gyümölccsel kínáljuk.

Tápanyagtartalom

Mennyiség adagonként
Kalória 391.7
% Napi érték *
Zsír 18.9g30%
Szénhidrát 38.9g13%
Fehérje 11.1g23%

* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.

>

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Összes engedélyezése