Brassói aprópecsenye

Brassói aprópecsenye

Gluténmentes étrendi ajánlás

Értékelés
MegosztásTweetSaveMegosztás
Hozzávalók1 adag
4 főre
 40 dkg sertéscomb
 4 evőkanál olaj
 1 kg burgonya
 23 gerezd fokhagyma
 Majoránna
 Fűszerpaprika
 Őrölt bors
1

A húst kockára vágjuk, egy evőkanál olajon teflon edényben átpirítjuk, ízesítjük sóval, borssal, csipetnyi fűszerpaprikával, majoránnával és zúzott fokhagymával. Kevés vízzel felengedve puhára pároljuk, majd mikor megpuhult zsírjára pirítjuk.

2

Közben a megtisztított burgonyát egyenletes kockákra vágva, sós vízben félig megfőzzük. Leszűrve jól lecsurgatjuk, olajjal kikent tepsibe tesszük, majd a maradék olajjal meglocsolva, előmelegített sütőben rózsaszínűre sütjük.

3

A tepsis burgonyát a kész hússal lazán összekeverve rögtön tálalhatjuk.

4

Tipp: Érdemes a húst egy nagyobb teflon edényben készíteni, hogy abban keverhessük össze a burgonyával, ne menjen kárba a fűszeres pecsenyelé. Salátákkal, savanyúságokkal fogyasztható.

Tápanyagtartalom

adag 1


Mennyiség adagonként
Kalória 468
% Napi érték *
Zsír 17.2g27%
Szénhidrát 50.0g17%
Fehérje 25.1g51%

* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.

Kategória

Ingredients

4 főre
 40 dkg sertéscomb
 4 evőkanál olaj
 1 kg burgonya
 23 gerezd fokhagyma
 Majoránna
 Fűszerpaprika
 Őrölt bors

Directions

1

A húst kockára vágjuk, egy evőkanál olajon teflon edényben átpirítjuk, ízesítjük sóval, borssal, csipetnyi fűszerpaprikával, majoránnával és zúzott fokhagymával. Kevés vízzel felengedve puhára pároljuk, majd mikor megpuhult zsírjára pirítjuk.

2

Közben a megtisztított burgonyát egyenletes kockákra vágva, sós vízben félig megfőzzük. Leszűrve jól lecsurgatjuk, olajjal kikent tepsibe tesszük, majd a maradék olajjal meglocsolva, előmelegített sütőben rózsaszínűre sütjük.

3

A tepsis burgonyát a kész hússal lazán összekeverve rögtön tálalhatjuk.

4

Tipp: Érdemes a húst egy nagyobb teflon edényben készíteni, hogy abban keverhessük össze a burgonyával, ne menjen kárba a fűszeres pecsenyelé. Salátákkal, savanyúságokkal fogyasztható.

Brassói aprópecsenye
>

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Összes engedélyezése