posztprandiális vércukor

posztprandiális vércukor: az étkezés utáni vércukorérték tudományos elnevezése, amelynek diagnosztikai jelentősége egyre növekszik és ma már szinte fontosabb, mint az éhgyomri vércukor értéke. A posztprandiális vércukor magasabb szintje nagyobb érrendszeri kockázatot jelent, mint az étkezés előtti megemelkedett vércukorszintek. A posztprandiális mérés időpontja a vércukor csúcs, ami inzulin analógok alkalmazása esetén az étkezés után 60 perc, normál inzulinnál 1,5 – 2 óra.

>

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Összes engedélyezése
Send this to a friend