vércukor

vércukor: a vérben mindig jelenlevő szőlőcukor (glukóz). Normális szintje éhgyomorra 4,5–5,5 mmol/l, étkezés után maximum 7–8 mmol/l. Jól kezelt cukorbetegeknél a vércukor ideális szintje étkezés előtt 4–7, étkezés után egy-másfél órával 6–9 mmol/l között mozog.

>

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Összes engedélyezése