A sajttorta akkor van kész, ha összeáll, de a közepe még remeg, mikor megrázzuk
A vajat megolvasztjuk, a kekszet pedig aprítóban megőröljük, majd összekeverjük és egy kapcsos tortaforma aljára egyenletesen lenyomkodjuk.
A tejszínt habbá verjük, majd hozzákeverjük a mascar-ponét, a por-eritritet, a citrom levét, a héját és a vanília kivonatot.
A kekszes alapra rákanalazzuk a krémet, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a gyümölcsöket a torta tetejére szórjuk és már fogyasztható is.
adag összes (A 226,7 g szénhidrátból 60 g eritrit alapú cukoralkohol, mely nem emeli a vércukrot)
- Mennyiség adagonként
- Kalória 3667
- % Napi érték *
- Zsír 345.3g532%
- Szénhidrát 226.7g76%
- Fehérje 61.5g123%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
A vajat megolvasztjuk, a kekszet pedig aprítóban megőröljük, majd összekeverjük és egy kapcsos tortaforma aljára egyenletesen lenyomkodjuk.
A tejszínt habbá verjük, majd hozzákeverjük a mascar-ponét, a por-eritritet, a citrom levét, a héját és a vanília kivonatot.
A kekszes alapra rákanalazzuk a krémet, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a gyümölcsöket a torta tetejére szórjuk és már fogyasztható is.