Coleslaw, avagy amerikai káposztasaláta

Coleslaw, avagy amerikai káposztasaláta

…finom, mint a kedvenc gyorséttermedben

Értékelés

MegosztásTweetSaveMegosztás

Hozzávalók1 adag

4 főre
 60 dkg káposzta (vöröskáposztával felezhető!)
 2 darab közepes (20 dkg) sárgarépa
 10 dkg vöröshagyma, reszelve
Öntet
 15 dkg 12%-os tejföl
 15 dkg light majonéz
 1 teáskanál almaecet
 1 teáskanál fokhagymapor
 só, őrölt bors ízlés szerint

1

A káposztákat a répával vékony csíkokra szeleteljük, vagy legyaluljuk. Ráreszeljük a hagymát (ezt sokkal könnyebb megtenni, ha egészben hagyott fagyott hagymát használunk).

2

Az öntet összetevőit alaposan összekeverjük.

3

A káposztás hagymás répát összeforgatjuk az öntettel.

Tápanyagtartalom

adag 1 főre


Mennyiség adagonként
Kalória 213
% Napi érték *
Zsír 16.5g26%
Szénhidrát 33.05g12%
Fehérje 4.2g9%

A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.

Kategória

Ingredients

4 főre
 60 dkg káposzta (vöröskáposztával felezhető!)
 2 darab közepes (20 dkg) sárgarépa
 10 dkg vöröshagyma, reszelve
Öntet
 15 dkg 12%-os tejföl
 15 dkg light majonéz
 1 teáskanál almaecet
 1 teáskanál fokhagymapor
 só, őrölt bors ízlés szerint

Directions

1

A káposztákat a répával vékony csíkokra szeleteljük, vagy legyaluljuk. Ráreszeljük a hagymát (ezt sokkal könnyebb megtenni, ha egészben hagyott fagyott hagymát használunk).

2

Az öntet összetevőit alaposan összekeverjük.

3

A káposztás hagymás répát összeforgatjuk az öntettel.

Coleslaw, avagy amerikai káposztasaláta
>

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Send this to a friend