Csőben sült csicsóka – könnyen és gyorsan elkészíthető köret, de akár önmagában könnyű vacsora is lehet a tepsis csicsóka.
A csicsókát tisztítsuk meg (héját sikáljuk meg, hámozzuk le), és vékony karikákra vágva szórjuk bele egy tálba.
Fűszerezzük sóval, borssal, rozmaringgal, adjuk hozzá a tejszínt és a három tojást. Keverjük össze a masszát.
Öntsük az egészet egy jénai tálba, szórjuk meg a reszelt karaván sajttal és alacsony hőfokon süssük meg (sütési idő kb. 25–30 perc).
adag 1 adag
- Mennyiség adagonként
- Kalória 388
- % Napi érték *
- Zsír 22.3g35%
- Szénhidrát 33.3g12%
- Fehérje 14.8g30%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
A csicsókát tisztítsuk meg (héját sikáljuk meg, hámozzuk le), és vékony karikákra vágva szórjuk bele egy tálba.
Fűszerezzük sóval, borssal, rozmaringgal, adjuk hozzá a tejszínt és a három tojást. Keverjük össze a masszát.
Öntsük az egészet egy jénai tálba, szórjuk meg a reszelt karaván sajttal és alacsony hőfokon süssük meg (sütési idő kb. 25–30 perc).