Mártogatósnak vagy teljes őrlésű kenyérre / rozskenyérre kenve kitűnő.
A céklát vagy vízben megfőzzük, vagy párolóban puhára pároljuk, majd apró lyukú reszelőn lereszeljük.
A fetát villával összenyomjuk, és a joghurttal összekeverjük.
A hagymát szintén lereszeljük, és a céklához adjuk.
A céklát a fetás joghurttal összekeverjük, és kis köménnyel fűszerezzük.
Energia: 54,6 Kcal
Fehérje: 3,7 g
Zsír: 3,2 g
Szénhidrát: 2,8 g
adag összes
- Mennyiség adagonként
- Kalória 546
- % Napi érték *
- Zsír 31.9g50%
- Szénhidrát 28.8g10%
- Fehérje 37g74%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
A céklát vagy vízben megfőzzük, vagy párolóban puhára pároljuk, majd apró lyukú reszelőn lereszeljük.
A fetát villával összenyomjuk, és a joghurttal összekeverjük.
A hagymát szintén lereszeljük, és a céklához adjuk.
A céklát a fetás joghurttal összekeverjük, és kis köménnyel fűszerezzük.
Energia: 54,6 Kcal
Fehérje: 3,7 g
Zsír: 3,2 g
Szénhidrát: 2,8 g